Lite om helgen.

Hej hej!

Nu är det tre dagar sen jag skrev senast, det känns länge. Jag funderade på att skriva igår när jag kom hem från Adam. Men då var jag så trött så att jag nästan gick och la mig direkt. Men ändå kunde jag inte sova inatt, jag sov bara fem timmar. Det är antingen så att jag inte kan somna på natten eller så är det så att jag vaknar vid tre eller fyra och inte kan somna om. Det är så himla störande!

I helgen var jag med Adam, eller jag åkte till honom i fredags kväll efter Talang. Vi tog det mest lugnt.
På lördagen åkte vi till stan och jag köpte en glass haha, Magnum Mystica, ingen aning om hur det stavas. Den glassen är ny för i år i alla fall, det var chokladglass inuti den istället för vaniljglass, det är en av de bästa Magnumglassarna jag har ätit tror jag. Men det är synd att de har tagit bort Magnum dubbel i år!!!!!
Jag och Adam var på Hötorget också, haha, jag tycker det är så roligt att höra när de ropar högt om att man ska köpa de dem säljer och försöker sänka priserna och det. De sålde bland annat jordgubbar och därför var jag ju bara tvungen att köpa lite haha, det är så roligt att gå runt och lukta på dem tycker jag. De luktar verkligen sommar! Men egentligen så tycker jag inte om jordgubbar så mycket. Men jag och Adam fick hjälpas åt att äta upp dem igår.
På stan köpte Adam en ratt till datorn. Man använder den när man ska köra bil och så tror jag eller köra andra saker på datorn.
I lördags kväll var vi hos några grannar till Adams familj. Där åt vi middag och pratade, det var trevligt. Det var mest de vuxna som pratade men ändå. Vi åt paté med ris, det var en fiskpaté och en grönsakspaté. Det hade jag aldrig ätit tidigare men det var gott! Till efterrätt åt vi glass, päron och grädde. Sedan drack vi te och åt en chokladkaka. Jag var ganska mätt när jag gick därifrån men det var däremot inte Adam. Därför åt han upp allt mitt godis på natten.
Igår var vi bara hemma hos Adam och jag pluggade lite spanska och så.
Oj, jag måste verkligen skriva hemkunskapen! Jag har bara kollat lite men inte ens börjat skriva än. Jag förstår inte riktigt uppgiften menmen.

Nu har jag fått mer än 100 som har tittat på när jag sjunger på youtube! Det är bara tre som har kommenterat och det är lite tråkigt men det blir nog fler som gör det med tiden.
Nu ska vi ha matte, eller no, vet inte riktigt. Vi kanske skulle byta från matte till no idag.
/Vispen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0