Kväll

Hej!
Nu var det kväll igen. Vi fortsätter att packa och vi har beställt en kontainer där vi ska slänga en del saker senare. Jag kommer att få en ny säng och ett nytt skrivbord.
Min nya säng blir 120 cm istället för 80 cm som jag har nu, skönt. Sedan hoppas jag på att få ett bredare skrivbord också.
Vi åt Mcdonalds-mat idag, vi gör inte det så ofta men det händer ibland. jag tog en kycklingburgare av något slag. Den var riktigt god faktiskt. Ninas pojkvän och hans barn kom hit och vi har fikat, då tog jag en morotskaka. Jag har alltså ätit väldigt onyttigt idag men jag får göra extra många sit ups, armhävningar och annat innan jag går och lägger mig ikväll.

Vi har förresten börjat köpa presenter som vi ska ge till våra lärare när vi slutar. Min lillasyster ska ge till tre lärare och det sk jag också göra. Men jag ska ge blommor till alla lärare. En present får bara de som har haft mig extra mycket och så. Haha, det är ju svårt att veta vad man ska köpa men vi har i alla fall köpt olika saker nu. Hoppas att lärarna blir glada.
Jag skriver inte vad jag har köpt till dem, inte för att jag tror att någon av dem läser här men ändå.
Åh, Adam har nästan sommarlov nu, han behöver bara vara i skolan vissa timmar, lyxigt!
Imorgon har jag bara vanliga lektioner. Bild är det enda jag ser fram emot faktiskt.
På fredag kommer en från syncentralen och hämtar olika saker. Jag har saker i skolan som jag har haft sedan ettan som jag inte har lämnat tillbaka. Häromdagen fick vi en lång lista på saker som jag har lånat från syncentralen. Den första saken var från 1993, tänk, det var ju 15 år sedan.
De har redan varit och hämtat en del och då blev bilen full, det kommer nog att finnas en del den här gången också.
Jag ska förresten vara med i en film nu, jag ska vara statist! Några tjejer frågade mig om jag ville vara med i deras film! Då finns det i alla fall någonting för mig att göra nästa vecka. Jag ska spela polis, undrar hur det går.
Nu ska jag gå till sängen och ligga där ett tag innan jag somnar. Ibland kan jag tycka om att ligga och tänka men inte för länge, då känns det bara jobbigt.
/Vispen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0