Solen skiner.

Hej!
Det känns verkligen att sommaren är här. Idag har det varit jättevarmt, nu sitter jag i mitt rum och skriver och fastän fönstret är öppet så blir det jättevarmt och konstigt här inne. Det har inte alls regnat mycket här och det är skönt men det är ju inte så bra om det blir en för torr sommar heller.
Jag sitter och väntar väntar på att Björn ska komma, han blev försenad och var fortfarande kvar i Norrtälje när jag ringde.
Min blogg har flyttat nu och det är bra. Jag har varit inne på andras bloggar och sett att det nu går att kommentera utan att man behöver fylla i en kod med bokstäver och siffror! Äntligen!
Låten går jättebra, jag kan nästan texten utantill nu, det är bara på ett eller två ställen där jag sjunger lite fel.
De andra åker och tältar imorgon, dit kunde jag ju ha följt med men det blir inte så. För det första så har jag inget tält och för det andra så skulle jag nog ha ganska tråkigt där. Det skulle ju vara roligt att träffa alla men jag har ju ingen ledsagare. Hoppas att jag får en bra ledsagare i höst.
/Vispen

Kommentarer
Postat av: sandra

kul att man kan komentera utan att man ska behöva skriva massa siffror och bokstäver:D

ha en bra dag

2008-06-08 @ 15:48:18
URL: http://andaand.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0