Läger imorgon!

Hej!

Jag vaknade ganska sent idag, jag vet inte riktigt varför men jag är väldigt morgontrött. Men ändå gick jag inte och la mig så sent igår.
Min mamma, Dannes barn och Dannes mamma är och handlar nu, de ska shoppa. Dannes barn fick presentcheckar igår till några olika ställen så idag ville de handla lite. Adam och jag ska snart åka till Adam och jag åker nog direkt till lägret imorgon från honom. De andra ska på en teater ikväll som Johan är med i och de kommer inte hem förrän ganska sent ikväll. Jag hittar ju inte så bra i det här huset än och så har jag inga nycklar hit så därför tyckte de inte att det var någon bra idé att jag skulle vara kvar här själv.
Nu på morgonen så åt jag jordgubbar, nästan de första i år förutom de vi åt i skolan för två dagar sen men då fick man bara två jordgubbar var.
Haha, nu brottas Adam och min syrra i min säng. Min syrra brukar alltid hålla på och anfalla Adam haha.
Vi kanske åker till Huddinge centrum snart, vi var där för några dagar sen men inte så länge. Tyvärr så har vädret varit tråkigt idag och det har regnat mycket. Men det finns inte alls mycket att göra och den här dagen känns bara seg tycker jag. Lite konstigt att jag känner så på en lördag när det annars brukar vara söndagarna som känns tråkiga.
Igår hittade jag en del av de pengar som jag trodde var slängda, yes! Sedan ställde vi in en del i mitt rum igår så nu ser det lite bättre ut i alla fall.
Aja, vi ska åka till stan nu och innan det ska vi hinna äta lite.
Jag får se när jag skriver nästa gång, lägret slutar på torsdag men jag kanske gör någonting annat efter det. Men någon gång ska jag berätta hur det var.
/Vispen

Kommentarer
Postat av: Johan

Jag sov till 12:35 idag, men jag somnade 3:40 hehe



Hoppas det blir kul i veckan!

2008-06-14 @ 16:33:42
URL: http://schumacher4ever.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hej jag undrar bara hur du bloggar? Är det någon som hjälper dig eller har du någon speciell dator? :)

2008-06-18 @ 11:44:49
Postat av: vispen

Hej!

Jag har en vanlig dator men istället för att läsa på skärmen så läser jag på en punktdisplay. Där känner jag vad det står, jag läser punktskrift.

2008-06-20 @ 14:53:35
URL: http://vispen91.blogg.se/
Postat av: izzabella

trivs du bra i huddinge ?:) snart bor jag där me, närmare en vecka nu, nej mindre! vi kanske springer på varandra nån gång. hoppas d allafall!! //isabella bohman, 9f

2008-06-25 @ 17:00:06

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0