Kusinerna!

Hej!

Kusinerna kom vid fyra idag, vi sa hej och gick runt lite i huset. De hade inte varit här tidigare. Mitt rum är nog ett av de stökigaste. Men här ligger det en massa saker som inte är mina, de andra tycker att det passar bra att ställa saker här för att det finns plats.
Efter att ha gått runt lite så fikade vi. Vi drack saft och åt kakor. Efter det så tog vi kort på oss, vi tog gruppfoton på alla, det brukar vi alltid göra när kusinerna är här. Det tog ett tag innan vi fick bra kort för det var alltid någon som råkade röra sig precis när de skulle ta kort. Särskilt min syrra hade svårt att stå stilla haha. Hon försökte att hoppa upp på mina kusiners ryggar haha.
Vi åt jättegod mat idag, vi grillade! Vi åt kött, potatis och någon sallad men jag åt fisk istället för kött.
Efter middagen så spelade vi kubb, jag tittade mest på. Men när jag provade att kasta så träffade jag faktiskt vid första försöket! Det trodde jag inte. Men det var sämre då jag träffade kungen för tidigt, mitt lag förlorade. Men det ska man ju inte prata om haha. Efter att ha spelat kubb så åt vi grillad banan med glass, mums! Sen gjorde min kusin handvolter på gräsmattan. Det gick inte så bra först men till slut så lyckades hon! Det lät jätteroligt när hon skulle göra handvolter för hon gjorde en massa ljud samtidigt, jag fick en skrattattack.

Kusinerna åkte hem vid kvart över nio redan och det var ju väldigt tidigt. Men både deras föräldrar och Danne ska jobba imorgon. Nina är däremot ledig i fem veckor nu.
Imorgon så åker jag vid tio. Då åker jag till en ny del av Sverige där jag aldrig har varit förut ju, längtar! Jag fick hjälp att packa men jag har säkert glömt någonting, det brukar alltid hända mig.
Men jag ska ta med mig smörgåsar och saft på tåget. Sedan så får jag nog mat någon gång när jag kommer fram.
Nu ska jag snart sova så att jag orkar upp imorgon.
/Vispen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0