Hos Björn

Hej hej!

Idag är det söndag igen, en gång i veckan så är den sega dagen, det är inte alls roligt! Det händer så lite  men den är bra på vanliga helger för om söndagen inte fanns då så skulle man ju få vara ledig en dag kortare.
Igår åkte jag ju till Adam rätt sent på kvällen. Vi spelade ett Harry potterspel. Det var ett quidditchspel, rätt roligt. Jag har alltid tyckt om Harry Potter, både böckerna och filmerna! Sedan har jag varit medlem på flera Harry Pottersidor men en del av dem finns inte kvar längre, tråkigt!

Nu är jag hos Björn, min pappa, jag åkte tåg dit förut. Det tog rätt lång tid att¨åka från Adam för vi behövde vänta så länge på alla bussar och så. Sedan åkte vi pendeltåg och inte snabbtåget. Min pappa bor i skogen så det finns inte så mycket att göra här, allting ligger en bit bort. Men vi har ätit lite och så har jag och Adam pratat om lite allt möjligt.
Det här inlägget blir nog tråkigt att läsa för jag kommer inte på så mycket att skriva men igår när jag läste andras bloggar så tycker jag faktiskt att min är rätt bra. En del skrev bara fem rader i varje inlägg och så finns det dem som bara skriver en massa konstiga saker. Men okej, min blogg är ju också lite skum men jag är skum som person så det går nog inte direkt att ändra på haha.
Igår kommenterade jag några bloggar och det gjorde att jag fick sju kommentarer igår, nytt rekord alltså! Jag vet en tjej som fick 48 kommentarer på några timmar, jag förstår inte hur man lyckas haha.
Här har jag ingen talsyntes eller punktdisplay, det är därför som det kommer att bli minst 20 stavfel i det här inlägget, jag är dålig på att skriva utan att kunna läsa vad jag skriver.
Min syrra sitter och kollar på tv, jag tror hon såg lilla sjöjungfrun, Adam ville också se den så jag sitter här själv. Jag tror att programmet är tecknat och sådana program har jag aldrig riktigt förstått. Det går ju bra om någon syntolkar förstås men inte annars.
Idag åkte en del av mina kompisar till sikargården, det är läger där varje år. Man ska vara mellan sju och sexton år där så jag hade ju kunnat komma. Men jag kände inte för det i år för många av mina kompisar börjar bli för gamla och jag har tröttnat lite på det lägret, jag har varit där i tio år och det brukar hända nästan samma saker varje år.
Man brukar alltid ha samling varje morgon och där sjunger man några olika låtar, varje dag så sjunger man en ny låt så första dagen sjunger man bara en eller två låtar och andra dagen tre låtar och så vidare. En låt som man har sjungit nästan varje år heter Munkar med hål i eller något, de orden finns i alla fall med i texten. Sedan är man indelade i olika grupper som man hittar på namn till. Grupperna finns för att man har olika tävlingar och när man ska göra olika saker. På tävlingarna så har man en ramsa till sin grupp somm man skriker haha.
Man brukar alltid åka och bowla och det är nästan det roligaste tycker jag! Jag är inte så bra på bowling men det kan vara roligt när man är med sina kompisar. En dag brukar man få åka till stan och gå lite i affärer, det brukar också vara roligt! Men förutom det så gör man inte så mycket, lägret kommer vara tills på lördag. Jag ångrar lite att jag inte åkte dit men jag klarar mig.
Jag och några till kanske ska åka till ett ställe som ligger rätt nära Norrköping tror jag. Man kan köpa jättestora glassar där! Några i familjen var där förra året men då gjorde jag något annat men jag har hört av många att glassarna är jättestora där! Glass är godare än godis tycker jag, i alla fall på sommaren så jag hoppas att vi åker dit i år också!

Idag så ringde Adam till Michelle, han ska bo hos henne i England sen. Men hon svarade inte så han talade in ett meddelande på telefonsvararen. Det gick faktiskt bra för honom men han var jättenervös innan för han  tycker att engelska är så svårt. Men han fick bara lite hjälp av sin pappa. Nästa år vill jag också åka på språkresa, det är flera av mina kompisar som gör det. Undrar om jag kommer att klara engelskan i höst. Det är så svårt att förstå allting och när man ska lyssna på saker så hör jag bara en del. Jag fick i och för sig vg i engelska förut men ändå, jag låg mellan g och vg tror jag. Matten kommer jag också att störa mig på! Men de flesta säger att matte a i alla fall brukar vara ganska lätt så jag hoppas att det stämmer. Men alla diagram och bilder är så jobbiga att förstå! Men jag ska sluta skriva nu för den här datorn är så jobbig att skriva på!
/ Vispen

Kommentarer
Postat av: Johan

Wow, du skriver ju jättebra när du inte har Jaws ens! Det var ju nästan inga fel alls =)



Ah, du menar Smultronstället i Söderköping, det är skitgoda glassar där! Det ligger ju ganska nära här..



48 kommentarer, det var inte dåligt det.. mitt rekord är 4 tror jag..



Ha det fortsatt bra =)

2008-06-22 @ 20:56:36
URL: http://schumacher4ever.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0