Hemma igen.

Hej hej!

Nu är jag hemma igen från min kompis. Jag åkte dit igår men vi har inte gjort så mycket. Vi tittade lite på några filmer och så åt vi vokad mat, jag åt nudlar med kyckling. Det var verkligen jättegott! Sedan åt vi godis igår och blev lite tjockare haha.
Idag så fyllde min kompis mamma år så det kom några till dem, vi fikade lite. Men jag åt ingen tårta för jag tycker inte om grädde så mycket.
Nu har Adam åkt till England, han kommer ha jätteroligt där ju! Jag ska ju ingenstans i sommar förutom till Malmö. Sedan åker jag ju till Sundsvall på läger också men ändå. Jag hade gärna velat åka utomlands någonstans, det är lite tråkigt att vara i Sverige hela tiden. Men vi hade inte råd i år, vi ska fixa så att jag får åka till England nästa år i alla fall. Det kommer nog att kosta en del. Resten av familjen ska nog åka någon annanstans nästa år, till något land där man kan sola och bada. Det tycker jag är tråkigt. Den senaste resan jag var på var till England och det var rätt kul men vi var bara där i fyra dagar. Innan det, för snart tre år sen så var jag på någon ö nära Spanien. Jag hade jättetråkigt där för det fanns ingenting att göra, bara bada. Jag älskade att gräva på stranden och jag satt i flera timmar och grävde en djup grop medan de andra badade. Men sen kom det en och klagade och sa att jag inte fick gräna längre för att någon kunde ramla ner i gropen och att man egentligen inte fick gräva så mycket på stranden där vi var.
Så efter det så hade jag rätt tråkigt en hel vecka. Men Adam fick följa med oss till England förra året och då hade jag mycket roligare för där fanns det mer att göra.
Jag längtar tills jag får åka kryssning igen till Finland eller kanske till något annat land. Jag har åkt till Finland två gånger och till Estland en gång. Det har alltid varit roligast på båten. Där har vi ätit god mat tills jag har mått illa och så har jag och några andra sjungit karaoke. När jag var i Finland med Adams familj förra året så spelade Adam bort jättemycket pengar på spelautomaterna. Jag hade ganska tur och vann lite pengar på dem istället. Jag brukar spela lite olika spel för att det inte finns så mycket att göra och för att spelen låter så roligt.
Jag ska äta nu.
/Vispen

Kommentarer
Postat av: Johan

Solsemester är ju skitkul ju! Det är ju det man vill =)

Men andra semestrar är ju inte heller fel..



Jag åkte på lyxkryssning med en kompis till Finland förra året. Det var lite högre standard än vad jag är van vid kan man säga =P

2008-06-28 @ 18:24:45
URL: http://schumacher4ever.blogg.se/
Postat av: lollo

Jag önskar att vi kunde åka på kryssning igen, det var fett med skojj. Då sa pappa att jag oxå fick ta med en polare. Och maria och hennes barn skulle följa med tror jag. O vi har råd



kram lovisa

2008-06-29 @ 09:27:01
URL: http://sjobloom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0