Gått på stan

Hej hej!

Idag sov jag till halv tolv, jag och Adam låg och pratade till tre eller kanske fyra inatt. Vi sa inte så mycket men det var ändå trevligt.
Senare idag så åkte jag, Adam och min syrra in till stan med bussen. Där gick vi runt i olika affärer. Jag köpte en mugg med en ko på, jag tycker jättemycket om kor! Jag har aldrig klappat någon men jag tycker om när korna råmar.
På konsum så köpte jag torkad frukt, jättegott tycker jag! Adam köpte en fanta.
Nu sitter jag och Adam och äter marabou apelsinkrokant, det är onyttigt med en massa godis och så men imorgon åker Adam hem och på lördag åker han till England. Jag kommer att sakna honom! Men han får lära mig engelska när han kommer hem. Jag har hört att man får mer finnar om man äter choklad, jobbigt! Men choklad är ju så gott så vad ska man göra?
På måndag åker jag till en kompis som jag inte har träffat på flera år, han bor i skåne! Hoppas att vi får roligt. Han gick på samma årskursbesök som min kompis förut så det är därifrån jag har lärt känna honom. Vi har haft telefonkontakt i några år nu.

Lovisa, min syrra, har hjälpt mig att lägga in lite bilder på bilddagboken. Ni som ser kan ju kolla om ni vill:
Http://vispen91.bilddagboken.se
Lovisa har precis skaffat blogg också:
Http://sjobloom.blogg.se

Jag har börjat vara inne på en Harry Pottersida:
Http://www.fefo.se
Där kan man skriva till folk, de flesta av dem skriver mycket. Men man kan bara ha 200 kompisar där och det är lite synd. Sidan innan fefo kom var hogwarts.nu och där hade jag över tusen kompisar och jag skrev till de flesta. Jag kunde vara inne på hogwarts.nu flera timmar varje dag, jag var beroende. Det var så sorgligt när de blev tvugna att stänga ner sidan för att de inte hade råd att ha kvar den. Nu kostar det att vara medlem på fefo men inte så mycket och jag gillar Harry Potter och det är så trevliga människor där så det är värt att vara medlem tycker jag! Men nu när man bara kan ha 200 vänner på sidan så är det lite synd för man måste vara vän med varandra för att kunna skriva till varandra.

Jag ska sluta skriva nu, måste vara med Adam!
/Vispen

Kommentarer
Postat av: Anonym

Haha! när kor RÅMAR! haha

2008-06-24 @ 22:20:36
Postat av: Vispen

ja, det är ju jättekul haha

2008-06-25 @ 15:29:22
URL: http://vispen91.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0