En vecka kvar!

Hej!

Nu sitter jag i skolan och har tråkigt. Jag skriver för att få tiden att gå. Det är inte så många inne på msn just nu men ibland så loggar någon in som jag skriver lite till. Sedan klockan åtta så har jag mest bara suttit vid datorn. Jag var på idrotten ett tag och lyssnade på när de pratade om idrottsdagen som ska vara på tisdag. Jag kan inte vara med då eftersom att jag först ska åka till Kulturama och sen åka på ett möte.
Men på idrottsdagen ska de ha en sak som kallas flergrenstaffett. Då ska några från varje klass tävla i olika saker, det lät rätt roligt.

Ikväll ska min pappa Björn, min lillasyster Lovisa och jag åka till några av mina kusiner. Min kusin Berthine tar studenten idag. Vi ska äta middag där tror jag och det blir trevligt hoppas jag.
Många slutar ju idag men för mig är det en vecka kvar till skolavslutningen.
Då får jag sjunga igen, längtar dit! Men jag kommer att sakna många av mina lärare när jag har slutat. Det kanske inte är så många som gör det men för mig känns det så. De i nian och andra i skolan kanske jag ocks kommer att sakna men inte lika mycket tror jag. Jag kommer fortfarande att kunna chatta med de flesta från nian och det är bra i alla fall.

Igår fick jag bekräftelse på att jag är anmäld till ett läger, jag kanske till och med har fått två bekräftelser förresten. Ett av lägrena är i Stockholm och ett är i Sundsvall. Jag har åkt på ett läger i Norrköping i tio år men i år så ska jag inte dit, det är mest yngre synskadade som kommer dit. Jag har en del kompisar som ska dit i år såklart men jag tycker inte att det finns så mycket att göra där.
På lägret i Stockholm så har vi åkt och spelat in en skiva varje år och det ska vi även göra i år tror jag, min kompis sa att det stod något om det i bekräftelsen. Jag måste verkligen hitta en låt för min röst passar inte till någon av final-låtarna i årets melodifestival. Men det ordnar sig nog eller så sjunger jag inte i år.
Tidigare år så har jag sjungit in Tusen och en natt, Du och jag mot världen, Sing for me och För att du finns.
Förra året så fanns det en låt som hette I remember love som var med i melodifestivalen och jag tror att jag kommer sjunga den om det verkligen inte finns någon annan låt som jag gillar. På lägret i Stockholm så brukar vi alltid klättra klättervägg också. Det har jag gjort två gånger och jag tycker att det är roligt. Men ibland kan jag vara rädd för att linan man är fastspänd i ska gå sönder. Jag vet en annan som var med om det och därför vet jag ju att det skulle kunna hända. Den som ramlade ner från klätterväggen bröt båda benen och höll på att ramla på en som stod nedanför väggen. Men i och för sig så kan det ju hända olyckor överallt.

På lägret i Sundsvall så brukar det alltid komma många kompisar till mig och det är en hel del som är i min ålder där. Man åker alltid tåg fram och tillbaka från Sundsvall, det kan kännas lite långtråkigt ibland men det är i alla fall roligare än att åka helt själv utan kompisar. En gång så flög jag till Sundsvall men det blev för dyrt sen.
På lägret i Sundsvall så har man alltid en samling varje morgon och sen så sjunger vi mycket där. Men ibland finns det inte så mycket att göra och jag åker dit för sista gången i år tror jag.

Vi får se om det blir mer än två läger för mig i sommar, jag kanske kommer att åka på ett usläger och kanske på Gotlandslägret. Men alla mina kompisar som brukar åka till Gotland ska göra annat då och vissa är för gamla för att få åka dit. Men två läger är lite för mig när jag tidigare somrar har åkt på fyra eller fem läger varje år. Det blir ingen utomlandsresa i år heller, det är synd. Förra året så åkte jag både till England, Finland och Estland. Ibland önskar jag att man hade mer pengar. Men jag ska inte klaga för det finns människor i andra länder som inte får mat varje dag. Men om Adams familj åker någonstans så kanske jag får följa med, jag har åkt till Finland med dem två gånger. Men hela deras familj ska ju åka till England och det kommer ju kosta en del för dem. Hoppas att jag får åka på språkresa nästa år.

Snart ska jag gå och äta lunch, det var kycklingsallad idag, helt okej. Min mage kurrar och jag känner mig faktiskt ganska hungrig.
Sedan ska jag träffa min musiklärare halv ett.
/Vispen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0