Teater!

Hej!


Jag har det verkligen jättebra här och jag längtar inte alls hem!

Idag vaknade jag runt elvatiden och efter det så duschade jag och åt frukost. Min kompis mamma gjorde varma mackor som var jättegoda! Efter frukosten så tog vi det lite lugnt och efter det så gick vi tillsammans med min kompis mamma och lillebror till affären. Min kompis var jättebra på att ledsaga mig, han hittar rätt bra ute.

Jag och min kompis följde inte med in och handlade utan vi satte oss på ett kaffé istället. Där tog jag en bakelse med hallon och en fanta, jättegott! Efter det så gick vi hem igen och åt köttbullar med stuvade makaroner. Hans mamma gjorde köttbullarna själv, hon både bakar och lagar mat jättebra!

Efter maten så åkte vi in till en park för att se en teater som hette någonting med Cykelakuten. Den handlade om två killar som hade hand om en cykelaffär kan man säga och dit kom det kunder. De sjöng låtar ibland som de hade gjort om texterna på. Teatern var jättebra och en biljett kostade bara 130 kronor, det var verkligen värt pengarna! Min kompis mamma hade köpt lite godis till oss, min kompis åt upp godiset innan teatern började haha.

Efter teatern så åt vi en stor smörgås plus chokladmuffins som min kompis mamma hade bakat. Hans mamma bakar ibland flera gånger i veckan, jag skulle vilja att någon i min familj bakade oftare. Jag ska nog börja göra det.

Innan vi åkte tillbaka till min kompis så åkte vi linbana, vissa tycker säkert att det är jättebarnsligt men alla är nog lite barnsliga ibland och jag tycker faktiskt att det var roligt! När man blir vuxen så får man ju inte göra så mycket roliga grejer.

Nu ska jag sluta skriva, det är inte kul för min kompis att jag sitter här. Hoppas att alla har haft en så bra dag som jag.

/Vispen


Kommentarer
Postat av: Lisa

Ha en trevlig kväll :)

2008-07-01 @ 21:51:09
URL: http://wlisa.blogg.se/
Postat av: matilda

vad tycker du om min nya bloggdesign?

2008-07-01 @ 21:51:46
URL: http://dresslikeme.blogg.se/
Postat av: Lollo

hejsan!

Haha det värkar som ni har det bra nere i Malmö, sakner dej.

Ja, vi två kan ju ta och baka lite oftare, på sommalovet är det ju perfekt tid att spendera mer tid med varandra!

Nej nu sk jag skriva blogg.



Kram <3

2008-07-01 @ 21:58:23
URL: http://sjobloom.blogg.se/
Postat av: Syster lovisa

Hejsan syrran!

Haha jag ska baka en äppel kaka åt dig när du kommer.

När kommer du föresten hit till pappa.

På fredag eller lördag?

Då kan vi ta kort på när du äter den :)



Krama lovisa

2008-07-02 @ 09:18:14
URL: http://sjobloom.bogg.se

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0