Skriver lite

Hej!

Nu sitter jag i mitt rum hos Björn och fryser lite. Fönstret är öppet och det regnar ute. Men jag var tvungen att öppna fönstret förut eftersom att det var dålig luft härinne. Innan jag flyttade med Nina och dem så var det antingen jättevarmt eller jättekallt i mitt rum, det var lite irriterande ibland. Det gick inte att få normal temperatur i rummet. Men dit jag har flyttat nu är det bättre.
Det där var jätteintressant att läsa, eller hur eller inte, haha.
Idag åt vi middag vid halv nio, det blir oftast rätt sen middag här hemma. Vi äter frukost någon gång vid elva, lunch vid tre och middag vid niotiden. Det passar mig utmärkt med tanke på att jag är så morgontrött och sover till sent på förmiddagarna. Jag går ju och lägger mig sent också. Alla kompisar brukar logga in på msn på kvällarna och sen så brukar jag på något sätt fastna framför datorn.

Idag så var jag inne på gymnasieintagning.se. Jag vet ju redan var jag ska börja i höst men det var ändå intressant att se lite hur jag låg till. Jag tror att jag skulle ha kommit in på ungefär hälften av de gymnasium jag sökte till. Medianen låg högt på de flesta skolorna. Men jag kom in på mitt förstahandsval och det är jag jätteglad för såklart! Rektorn på Kulturama skulle höra av sig någon gång i slutet av juli och berätta om de har fått tag på någon assistent åt mig. Annars så kommer jag nog att få lite panik! Hoppas att det blir en bra assistent i alla fall. Jag brukar alltid oroa mig lite över det.

Vi ska också försöka att få tag på en ledsagare till mig. Det kan ju vara någon från sexton år så jag kanske hittar någon själv till och med som skulle vilja vara det till mig. Det är inte så jättebra betalt tror jag men om jag är kompis med personen som blir ledsagare så borde det kanske inte göra så mycket.

Nu ringde min kompis och det är svårt att blogga och att prata i telefon samtidigt.
Hoppas att alla får en fortsatt bra kväll.
/Vispen

Kommentarer
Postat av: N I C O L E

hej, ja jag kan fixa den , skicka ett mejl med bilder o färg o så som du vill ha :) så gör jag det så fort jag får tid

2008-07-07 @ 21:47:58
URL: http://kiwiz.blogg.se/
Postat av: Rebecka

hmm det är lite svårt att förklara men skriv till http://jeannydelacruz.blogg.se så hjälper hon dig med alla dina frågor :D



Okej men hur klarar du att läsa? Bara en fråga. kram på dig!



2008-07-07 @ 23:05:26
URL: http://rebeckamarianneandersson.blogg.se/
Postat av: RonjaR

oj vispen, du hade oregelbundna mattider.

2008-07-08 @ 10:53:35
URL: http://musikfreakar.blogg.se/
Postat av: Johan

Det där är typiskt stockholmare haha ;P

Här nere heter det middag, det som ni säger lunch till och kvällsmat, det som ni säger middag till =P

Intressant va? haha



Ledsagarservice verkar lite sådär tycker jag. Vad jag har hört så blir det väldigt schemalagt eller vad man ska säga. Man kan inte göra något spontant. Man bestämmer att på tisdag ska vi göra det och nästa tisdag ska vi göra det och blablabla, typ.. Jag kanske har fel?

2008-07-10 @ 22:58:42
URL: http://schumacher4ever.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0