Kväll

Hej!

Nu så är jag hos Adam. Adam, hans mamma och hans pappa tittar på Morden i midsummer men jag vill inte se det för jag gillar inte den typen av filmer.
Igår så försökte jag och Adam grilla men det gick inte så bra på grund av att det var dåligt väder så det var lite tråkigt. Idag har vädret varit lite bättre men inte jättebra. Adam och hans pappa badade idag, jag kunde inte göra det eftersom att jag inte tog med mig baddräkt hit och så var det kallt i vattnet så jag ville ändå inte göra det. Det tog lång tid innan Adam doppade sig men han simmade rätt länge.
Imorgon så fyller Adams mamma år så då ska vi äta tårta och lite sånt, det blir trevligt. Sedan så kanske vi skulle gå på bio men vi får se.
På middagen idag så pratade vi om autografer och att man kan få jättemycket pengar för dem. När Adam var i England så hade han sina föräldrar med sig. Hans föräldrar var på en auktion där de sålde autografer. En autograf med Abba såldes för 400 pund, det är ungefär 5000 kronor ju. Ibland önskar jag att jag var rik men om jag var rik så skulle jag inte vilja ha jättemycket pengar, bara lagom mycket. Jag skulle vilja ha råd med en lägenhet men det kommer jag nog aldrig att ha.
 Idag så plockade jag och Adam vinbär och kursbär för vi hade inte så mycket att göra. Men det var rätt roligt och vinbär är goda ibland tycker jag. På yorsdag så har halva sommarlovet gått, jag kan inte förstå att tiden går så fort. Men jag hoppas att Kulturama kommer att vara ett bra gymnasium. Jag längtar tills jag får ha musiklektioner!
Nu så måste jag sluta skriva för jag stör mig på att inte ha punktdisplay.
/Vispen

Kommentarer
Postat av: syster

men hallå?

jag trodde redan halva sommaren hade gått?

det är väll typ 1 månade till bara?

och jag håller med om at tiden går snabbt !

2008-07-15 @ 22:46:51
URL: http://sjobloom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0