Gäster från Japan

Hej!

Idag blev jag och Adam väckta av Lovisa halv tolv. Gästerna skulle komma mellan tolv och ett. Jag gick upp och skulle duscha men duschen var upptagen. Efter en stund så blev den ledig men då var varmvattnet slut, det var verkligen inte roligt att duscha. Jag blev arg och skrek lite haha. Adam duschade lite men han ville helst inte göra det, jag tvingade honom eftersom att han inte har duschat på ett tag nu. Han behövde verkligen göra det idag tyckte jag.
Precis när vi hade duschat färdigt så kom gästerna. Det var Dannes kompis Daniel tror ajg att han heter, hans fru och hans två barn. De är från Japan, i alla fall Daniels fru och hans barn. Daniel flyttade till Japan för nio år sedan. Innan det så bodde han i Sverige. De andra kan bara lite svenska men de ska vara i Sverige i ungefär en månad nu. Daniels fru kan engelska så det kan man ju prata. Vi gick ut i trädgården och fikade men jag tog bara en kaka. Jag hade nämligen inte ätit frukost innan så det fick jag göra efter fikat.

Nu så har min lillasyster Lovisa lekt mycket med barnen, hon gör det nu också. Vi har satt upp vattenspridaren för Lovisa ville så gärna bada. Men idag så var det inte så många som orkar åka till badet, vi badade ju igår. Vattenspridaren får räcka för idag. Men imorgon så ska Lovisa åka till några kompisar och där får hon bada jättemycket. Senare idag så ska vi grilla som jag skrev igår, det blir trevligt. Jag får se om jag skriver mer ikväll.
/Vispen

Kommentarer
Postat av: Johan

Kul med folk från Japan =)

2008-07-25 @ 01:38:27
URL: http://schumacher4ever.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0