Frukost

Hej!

Jag hade väldigt svårt att somna inatt på grund av insekterna som har sitt bo i väggen precis över min säng. Men till slut så blev de lite tystare och jag kunde äntligen somna. Vid halv åtta så vaknade jag igen av några irriterande insekter. Vid halv tio somnade jag om och sov till elva då Lovisa väckte mig. Igår sa jag till henne att jag ville vakna själv så jag störde mig.
Nu har jag precis ätit frukost, jag brukar oftast vara dålig på det. Men idag så åt jag två frallor, ett ägg och en halv mango. Mango är nog min favoritfrukt just nu tror jag. Jag får det inte så ofta så det kanske är därför, jag hinner längta efter det hela tiden.

Senare idag så ska vi åka till Taxinge för att fika. Det finns ett ställe där de säljer en massa olika tårtor och annat gott. Någonstans i närheten av fiket så finns det ett bad också och där ville Lovisa bada. Björn skulle bada lite med henne men jag och Maria hoppar över det.
Vad ska ni göra idag?
/Vispen

Kommentarer
Postat av: Anonym

där jobbar jag :D

2008-07-06 @ 13:02:39
Postat av: Vispen

Jaha och vem är du om man får fråga? Känner jag dig kanske? bara undrar för du skrev ju inte vem du var som komenterade. Hur är det att jobba där då? Sommarjobbar du där?

2008-07-06 @ 13:05:58
URL: http://vispen91.blogg.se/
Postat av: RonjaR

jag ska förbereda det sista idag, innan jag reser utomlands. Reser till Menorka.

2008-07-07 @ 09:54:37
URL: http://musikfreakar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0