Fredag

Hej!

Idag är det fredag, en dag som jag brukar tycka om. Men idag har det inte hänt mycket. Jag är hemma nu, åkte hem från Adam klockan tre. Adam skulle åka och träna nu, han har ju gymkort, det vill jag också ha.
Igårkväll så höll vi på med tv-n hemma hos dem, nu har de över 200 kanaler men de flesta försvinner om några veckor. Vi lyssnade på en talbok igår som heter Två killar och ett hjärta. Det är fortsättningen på Linas kvällsbok. Den har jag inte läst men jag har sett filmen. Böckerna handlar om en tjej som heter Lina som skriver dagbok, de är rätt bra. Författaren, har glömt vad hon heter, skriver så bra om allt. Men jag känner inte direkt igen mig i böckerna.

Jag vill att det ska hända någonting, det är sommarlov men ändå så är jag bara hemma eller med Adam, vad finns det att göra? De flesta av mina kompisar är bortresta någonstans eller så gör de saker. Imorgon har Adam sin artonårsfest i alla fall, de firar hans mamma samtidigt för de fyller ju år så nära varandra. Men imorgon så är det bara en familj som kommer. Det är två barn, Robert och Philip och deras föräldrar. Jag brukar inte alltid ha så roligt eftersom att jag är enda tjejen och eftersom att de mest tittar på filmer. Adam syntolkar inte och ja. Då är det inte så roligt. Men jag ska ändå åka dit imorgon.
Det finns tyvärr inte mycket att skriva heller eftersom att det inte händer så mycket för mig just nu. Nästa lördag så åker jag på läger i Sundsvall. Då kommer jag att sitta på ett tåg i flera timmar men det är okej eftersom att det är ganska många som åker tåg till lägret.
/Vispen

Kommentarer
Postat av: Johan

Emma Hamberg heter hon.. jag tycker inte Linas kvällsbok är så jättebra, då är Bert mycket bättre =)

2008-07-18 @ 19:35:20
URL: http://schumacher4ever.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0