Flottsbro

Hej!

Nu sitter jag hemma och lyssnar på när Adam spelar poker på internet och när Lovisa och Johan brottas i min säng. Jag åt en smörgås nyss också. Jag fick en trevlig kommentar på youtube nyss, tack till dig som skrev den och tack till alla som kommenterar min blogg!
Många verkar ha haft en bra dag igår, det ser ut så på de bloggar jag har läst i alla fall.
Idag så vaknade jag ungefär klockan tolv och gick upp halv två, jag och Adam låg och pratade en stund. Jag fick veta att några skulle åka och bada idag och Adam ville följa med dit. Lovisa ville att jag skulle följa med så därför så gjorde jag det. Det hade ju inte varit så roligt att sitta hemma här helt själv.
Men det blev ganska stressat imorse, jag skulle äta frukost samtidigt som jag ville lägga in bilder med Lovisa på bilddagboken. Jag tycker ju inte om att bada så mycket så därför så trodde jag att jag skulle få tråkigt på stranden.

Till slut så satt vi i bilen i alla fall. Vi hade bestämt oss för att åka till Flottsbro som ligger ungefär tio minuter med bil från mig. Där kan man nämligen göra lite andra saker än att bada.
I bilen så satt jag och Lovisa och sjöng, eller vi skreksjöng och hittade på konstiga texter till låtarna vi hörde.
Vi fick gå en bit för att komma till stranden. Jag och Adam satte oss på en handduk medan resten gick och badade. Vi skulle passa våra saker. De andra kom snabbt upp igen för att säga att sjön var dålig, det var en massa sjögräsliknande saker på botten som var äckliga att gå på. Så istället så gick vi till en kiosk som låg i närhten och köpte glass, jag tog en sanwich. Den var inte lika god som sandwich brukar vara tycker jag för det var diplomis och inte gb som jag är van vid.

Efter det så åkte vi till en annan strand istället, den hette Jömmaren och ligger ganska nära där jag bor. Där badade vi, det var jag, Lovisa, Johan och Adam. Det var en massa rötter och stenar på stranden så man fick lite ont i fötterna av att gå där. I början så var det jättekallt i vattnet men sen vande jag mig men sen efter en kvart så blev det kallt igen. I vattnet så red jag på Adam och Lovisas rygg, det var roligt. Men på botten av sjön så fanns det vissa ställen där man sjönk ner jättemycket och Adam ställde mig på ett sådant ställe en gång. Jag åkte ner flera decimeter och kunde nästan inte komma upp haha. När vi gick upp så blev man sandig om fötterna som vanligt.

Ikväll så ska vi äta, sill med potatis tror jag. Jag är hungrig efter den här dagen.
/Vispen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0