Torsdag, handlat julklappar

Hej!

Igår pratade jag med Mickis och Kim tills klockan var över tolv, vi hade roligt och jag var flummig. Imorse gick jag upp ungefär klockan halv elva för att duscha. Halv tolv kom taxin och klockan tolv kom jag till skolan och åt lunch. Efter lunchen började engelskan som var den sista lektionen på hela året! Vi skulle ha skrivit färdigt en del arbeten som vissa inte har gjort men det blev inte av eftersom vi hade lekar istället, vi skulle bara ha haft det halva lektionen men de felsta verkade tycka att lekarna var roliga. Jag måste alltså skriva färdigt allt jag inte har hunnit göra i engelskan hemma under jullovet men det är inte speciellt mycket i alla fall. Jag fick förresten tillbaka min argumenterande uppsats om att stoppa rökningen där jag fick vg, yes! Vg är bra med tanke på att jag bara brukade få g eller g+ när jag skrev på engelska på högstadiet. Den muntliga argumentationen ska jag ju göra efter jul. Det känns mycket bättre än att få behöva skriva om uppstsen som vissa måste göra.
Vi var två lag under lekarna, jag var i lag ett. Den första leken var en musiklek där man skulle läsa olika texter till låtar och kunna sjunga refrängen på de låtar som visades. Jag kom knappt på någon låt alls, bara en. I den andra leken skulle man sitta och låtsas köra bil, sen skulle en person komma in i bilen och vara på ett speciellt sätt. De andra i bilen skulle sedan vara på samma sätt och det laget som var roligast vann. Den näst sista leken kallades älskar, älskar inte, vi satt i en ring när vi lekte den och en person var alltid utan stol. Personen som stod upp skulle gå fram till någon och säga, älskling, älskling, älskar du mig så kan du väl le? Om personen som blev tilltalad skrattade fick den byta plats med personen som inte satt i ringen och sedan säga samma sak till en annan person, om personen inte skrattade skulle den säga, älskling, jag älskar dig men jag kan inte le. Den leken var faktiskt ganska rolig eftersom alla förställde sina röster och försökte låta så roliga som möjligt.
Den sista leken orkar jag inte förklara eftersom jag inte riktigt förstod den, man skulle i alla fall blinka åt varandra och jag kunde inte direkt vara med.

Efter engelskan var skoldagen redan slut, Ellen och jag tog tunnelbanan till t-centralen där vi skulle möta Magdalena. Medan vi väntade på henne hann jag köpa en julklapp till Nina, Nina läser inte min blogg men jag skriver ändå inte vad jag köpte, man vet ju aldrig. Det var i alla fall en sak som hon har önskat sig.
När Magdalena hade kommit gick vi till Guldfynd där jag köpte julklappar till min syster Lovisa och till min kompis Mickis. Det var tur att jag fick hjälp av seende människor för annars hade det inte blivit fina smycken.
Senare köpte jag julklappar till Magdalena och Ellen också, jag fick en sak av Magdalena innan jag åkte hem idag och Ellen ska ge mig någonting imorgon. Jag ska spara deras julklappar tills på julafton såklart!
Det var roligt att handla julklappar även om jag nu har väldigt ont i fötterna av mina skor. Det är små klackar på skorna som gör att jag får ont i hälarna när jag har gått ett tag menmen. Ellen glömde att ge mig kladdkaka igår men jag fick lite idag istället!
Nu kommer jag inte på mycket mer att skriva men imorgon skriver jag om julavslutningen.
/Vispen

Kommentarer
Postat av: Johan

Den där skoldagen verkade ju ganska meningslös hehe



Den där leken med bilen körde vi på draman i våras, den är kul =)

2008-12-19 @ 23:05:58
URL: http://schumacher4ever.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0