Tisdag, Sanna Nielsen!

Hej!

Som jag skrev igår hände det inte mycket på kvällen. Jag pratade i alla fall lite med Mickis och Christoffer vilket var hur trevligt som helst. Imorse väcktes jag av att Adam ringde, han terrade mig några gånger men det gjorde ingenting. Det kan ju till och med vara lite roligt när människor som man tycker om terrar en, det visar ju att de bryr sig. Imorgon ska jag som vanligt terra alla kontakter i min mobil med att skicka ett god jul sms. Ni som inte får något sms av mig imorgon har jag inte i mobilen, det är ju tråkigt för er att ni missar kära mig haha, eller inte. Men ni som vill får jättegärna maila mig om någon orkar, jag ska skicka iväg några mail till några imorgon också.
Senare idag beställde vi fyra av Sanna Nielsens cd-skivor från ginza.se. De var väldigt billiga, den första skivan som Sanna spelade in när hon var elva år kostade bara tjugonio kronor, de andra skivorna kostade femtio kronor. Jag är glad över att vi hittade skivorna för de finns inte att köpa i affären längre, i alla fall inte den äldsta. Men vi får se när de kommer, innan nyår hoppas jag!
Under eftermiddagen sjöng jag en massa låtar och var inne på karaokehemsidan. Mina poäng där är dåliga men det beror lite på att jag inte kan låtarna plus att min röst bara är sådär såklart.

Nu var jag nyss uppe och fikade lite och därför tog jag ett avbrott från skrivandet men det kommer inte ni läsare att märka sen. Jag vet i alla fall att det är en person som läser min blogg varje kväll, Adam har i alla fall sagt att personen har sagt att hon gör det. Det är jätteroligt såklart! Vi lyssnade på julmusik medan vi fikade, ingen orkade höra när Carola sjöng Nu tändas tusen juleljus. De tycker inte om Carolas personlighet men jag tycker faktiskt att Carola gör just den låten väldigt bra och det hör till julen att man ska lyssna på den låten, därför ska jag göra det ikväll! Carola kan faktiskt vara riktigt bra ibland tycker jag och även om man har en dålig personlighet kan man ju vara en bra artist.
Nu ringde Adam. Nej, vad ledsen jag blir, nu missade jag nyss Sonja, Sanna och Shirley! De skulle ju vara med i bingolotto ikväll, varför är jag så dum? Aja, jag får säkert se dem någon annan gång, himla get, varför missade jag dem? De är ju bäst! Stackars er som läser men jag blir bara arg på mig själv!
Ikväll har jag i alla fall varit och ätit middag hos min farmor Irre. Mina kusiner som också ska komma imorgon var med plus några andra. Vi åt sill, sillsallad, skinka och köttbullar, jag åt allting förutom köttet. Efter middagen tittade jag på medan några klädde granen och efter det fikade vi och åt kakor. Jag tyckte mest om hallongrottor, mandelmusslor och tryfflar. Nu sitter jag hemma och väntar på att klockan ska bli över tolv och att det ska bli julafton. Jag får bara några små julklappar imorgon men det finns annat som är bra med julen också. Hoppas att jag får pengar till ett bra inspelningsprogram i alla fall. De kostar ju en del men det är värt det tycker jag eftersom jag älskar att sjunga! Danne hade hittat ett program som kostade runt sexhundra kronor bara men man kunde köpa till ett program där man kunde ändra mer saker med rösten vilket jag kommer att göra i så fall, då blir det ju dyrare menmen. Det andra programmet borde ju inte kosta mer än sexhundra.
Nu ska jag sluta blogga och sjunga istället.
/Vispen

Kommentarer
Postat av: ronja

vi har ett studieprogram hemma pdatorn som är bra. Det fick vi med gratis med tidning, men vet inte om det fungerar me jaws. Hur fkar den där karaokhemsidan och vad är de för något?

2008-12-28 @ 17:31:52
URL: http://musikfreakar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0