Söndag, tre dagar kvar

Hej!

Om tre dagar är det julafton vilket känns roligt tycker jag. Jag tror inte att jag kommer att få särskilt många julklappar eftersom jag har önskat mig ett inspelningsprogram och en mikrofon till datorn. Det kan ju ta ett tag att kolla upp vilka program som fungerar och det vill man ju helst veta innan man köper dem men jag har hört av andra att de flesta programmen fungerar. Björn har sagt att vi ska gå och titta på mikrofoner under mellandagarna. Det blir både min födelsedagspresent och min julklapp eftersom en bra mikrofon brukar kosta ganska mycket. Lovisa har ju fått en systemkamera i julklapp, den köptes utomlands eller på internet på en tysk hemsida. Men kameran är inte bara Lovisas utan Björns också, den kostade runt tre tusen men i Sverige skulle den ha varit dyrare.
Igårkväll var jag inne på en hemsida där man kan sjunga karaoke och få poäng. Mikrofonen till den bärbara datorn är inte direkt bra och den tar inte in ljudet speciellt bra men det fungerade i alla fall. Adam och jag låg och pratade till nästan halv fyra inatt. Jag skrattade åt skumma saker och var väldigt flummig vid den tiden. Imorse kände jag mig väldigt hes och jag kanske håller på att bli förkyld, många i min omgivning är det men jag hoppas såklart att jag slipper att må dåligt under juldagarna.
Till lunch åt jag en vegetarisk paj som Maria bakade för ett tag sen när hon skulle ha någon grej på jobbet. Pajen var hur mysig och god som helst!
Annars har det inte hänt mycket idag, Adam och jag pratade om höger och vänsterhänta. Adam sa att det finns någon dag då man firar vänsterhänta men att det inte finns någon dag för högerhänta men ofta att det är så, det tror inte jag. Sedan skulle jag komma på ord på h och Adam skulle komma på ord på v. Det gick ganska bra, jag tror att vi kom på mellan hundra och hundrafemtio ord på varje bokstav. Haha, det är sådant vi gör när vi har tråkigt.
Nu ska vi äta middag här, fiskpinnar med potatis. Det var länge sen jag åt fiskpinnar senast.
/Vispen

Kommentarer
Postat av: Maria

Hej Vispen

Roligt att du gillade pajen.

god jul på er!

2008-12-22 @ 08:50:33
Postat av: Johan

Högerhänta lever i snitt 9 år längre än vänsterhänta.. det du =P

2008-12-22 @ 20:17:14
URL: http://schumacher4ever.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0