Söndag, bra dag igår

Hej!

I fredags var det Robin som fick lämna Idol. Det måste ha känts jobbigt för honom att precis inte gå vidare till Globen. Alice blev säkert jätteglad och Kevin också. Jag tror att det blir Kevin som vinner på fredag, det verkar vara ganska uppenbart.
Igår åkte Adam och jag till ungdomsgården. Där var jag med Maja, Ronja, Linnea, Rena och lite med Adam. Vi bakade lussebullar och gjorde kola, det blev jättegott! Sedan pratade vi och sprang runt, Maja gav mig ett julkort där det stod god jul Vispen önskar Maja på.
Efter ungdomsgården åkte Adam och jag till Adams kompis Robert som fyllde arton år häromdagen. Jag hade aldrig varit där tidigare men jag hade träffat familjen ganska många gånger när de har varit hos Adam. Vi åt jättegod mat igår, bland annat piroger, brocolipaj och en jättegod chokladtårta med mango.
Senare på kvällen var Adam och jag inne lite på internet och tittade på olika billiga saker. Det blev sent igår och vi åkte inte från Robert förrän klockan halv två eller något. Jag var så trött att jag somnade stående. När vi kom hem till Adam var klockan över tre och Adam sa att jag var jätteledsen, kommer inte ihåg något av dt men jag var förmodligen övertrött.

Imorse vaknade jag inte förrän vid halv ett, det är skönt att sova länge. Dagen har bara varit en sådan här lite seg dag. Jag är i alla fall nyduschad. Det märks inte att det är andra advent men imorgon fyller jag år! Hoppas att jag får någon rolig present men de roligaste presenterna brukar faktiskt komma på julafton. Pengar kommer jag nog i alla fall få för det har jag önskat mig. Ikväll ska Björn, Lovisa, Adam och jag äta middag på en restaurang, det blir asiatiskt mat både idag och imorgon men jag kommer nog inte hinna tröttna. Imorgon äter jag med Nina och dem istället.
/Vispen

Kommentarer
Postat av: Lisa Ly

hejsan!

Kul att hh hittat din blogg.

Du hade det roligt i helgen förstår jag.

Att äta gott är trevligt!

/ Lia

2008-12-07 @ 23:43:45
URL: http://lisalyser.blogg.se/
Postat av: Johan

Jaa, fast Lisa, det var ju tack vare mig du hittade den ;P

2008-12-09 @ 19:41:27
URL: http://schumacher4ever.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0