Onsdag, trött

Hej!

Nu känner jag mig väldigt trött på grund av att jag nyss har tränat vägar här i skolan. Jag förstår inte hur man kan känna såhär konstig efteråt. Men det är ganska ansträngade. Igår började jag skriva på samhällskunskapen, jag kom ungefär tio rader innan min hjärna inte kom på mer att skriva men uppgiften behöver inte lämnas in förrän om ett tag och jag har lite tid på mig. Ikväll måste jag förbereda engelskan så att jag kan skriva färdigt den imorgon, när den är gjord har jag ett problem mindre. Hmm, jag får hoppas på vg även i det här momentet men jag får se hur det går.

Imorse var taxin tidig, jag försov mig just idag men det gick bra, jag hann till och med duscha på fem minuter haha. Men fastän taxin var tidig tog det över en timme att åka till idrotten, det var jättekonstigt för annars brukar det ta ungefär tjugofem minuter. Jag stör mig eftersom jag nu fick en halvtimmes frånvaro från lektionen, det var ju inte mitt fel att chauffören segade sig och inte hittade som vanligt. Just på onsdagar när det är svårt att hitta får jag olika chaufförer varje gång verkar det som.
På idrotten skulle man i alla fall träna olika muskler för att man skulle få träningsverk efteråt och stretcha några muskler. Jag som inte hade värmt upp fick vara med så gott jag kunde när jag kom fram, det var jobbiga övningar, man skulle krypa och hålla på. Sedan pratade Ola om lite allt möjligt som hade med musklerna att göra. Ellen och jag åkte tillbaka till Kulturama efter idrotten och kom i tid till matten. Om en vecka är det prov i statistik, matteläraren ska rätta mitt prov rättvist har han sagt, det är bra. Jag kommer bara att göra de uppgiften jag kan.

När jag tränade vägar gick jag runt lite i skolan, det var okej. Kafféet fick jag se hur det såg ut och fick veta lite vad man kan handla där. Det var mer än vad jag trodde men det mesta kostar ju en del. Jag brukar inte handla där, har aldrig gjort det faktiskt men imorgon kanske jag gör det. Då väntar jag i skolan tills konserter är för det känns onödigt för mig att åka hem när vi ändå ska samlas klockan fem.
Nu börjar svenskan, idag ska vi börja jobba med noveller.
/Vispen

Kommentarer
Postat av: amanda

heej,

jag skulle gärna vilja höra dej sjunga, har du nån länk där du sjunger?

skulle bli glad om du svarade!

pusss

2008-12-03 @ 14:57:23
Postat av: Anonym

sv:

Jag tycker inte u ska klaga på att du inte fick se julshowen, för du får se de live och det är ju mycket coolare! Sen angående taxin så vet jag faktiskt hur allt sånt där känns, you know, jg har inte alltid gått i grimstaskolan. En gång i tiden gick jag i vinstaskolan, ungefär tio minuters bilfärd från hemmet. Jag fick ofta vänta en halvtimme på morgnarna och en timme ibland på eftermiddagarna, men nu när jag kan få sluta tidigt och har nära hem så är jag lite mer bortskämd av mig, vet du!

2008-12-04 @ 14:58:55

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0