Måndag, fyller år!

Hej!

Nu är klockan ungefär tio över nio, jag börjar senare idag eftersom jag har engelskan på torsdag istället. Klockan tio kommer en taxi och hämtar mig. Jag har inte riktigt hunnit smälta att det är min födelsedag än, undrar vilken tid på dygnet jag föddes, det vet jag inte. Det stod nog inte i papprena vi fick från Vietnam.
Än så länge har jag inte öppnat någon present, det brukar jag annars alltid göra på morgonen. Men det betyder ju förhoppningsvis att jag har fler presenter sen istället. Lovisa kom i alla fall och sjöng för mig imorse.

Jag fick veta vad jag kommer att få av Adam och blev jätteglad för det! På fredag ska Adam och jag åka till Globen för att se finalen av Idol! Jag längtar otroligt mycket till det eftersom jag aldrig har sett Idol live förut! Dessutom är det ju final och även om några av mina vänner säger att det är roligare att se programmet när man sitter hemma ser jag fram emot det här! Nu ska jag göra mig i ordning, orkar inte äta någonting, är aldrig hungrig såhär tidigt på morgonen.
/Vispen

Kommentarer
Postat av: Tini

Grattis på födelsedagen. Jag läser din blogg och gillar vad jag läser. Roligt att det går så bra i skolan. Jag är jättestolt över dig. Du kommer att gå långt. Stor kram Tini

2008-12-08 @ 10:21:29
Postat av: Sharon

Grattis på födelsedagen!

Hoppas du får en fin dag, och hoppas du får en fin idolfredag på fredag med karln din. Ta nu riktigt hand om dig själv och njut. Det är din dag idag!

2008-12-08 @ 15:01:16
URL: http://shass.blogg.se/
Postat av: Emma

Grattis och jag är avundsjuk! Kommer nog inte ens kunna se programmet, men skitsamma. Jag överlever.

2008-12-08 @ 16:13:03
URL: http://hopelosthead.blogg.se/
Postat av: Anonym

Grattis på födelsedagen!

2008-12-08 @ 21:51:50
Postat av: Elsa

Gud vilken bra present Adam gav, hoppas ni får superkul!!

2008-12-08 @ 21:52:34
URL: http://minipinan.blogg.se/
Postat av: sarah

grattis!! hur gammal blir du??

2008-12-09 @ 19:02:32

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0