Tråkigt

Hej!

Nu sitter jag lite vid Adams dator medan han pratar i telefon. Jag pratade också nyss men det fanns inte så mycket att säga och sedan så ville jag sitta här lite. Det var en kompis som sringde från lägret, trevligt!
Idag har jag inte gjort mycket, vi har laddat över en massa saker från Adams dator till hans externa hårddisk, det gick bra och allt är snart överfört nu.
Vi har bara suttit inne hela dagen, vi borde kanske gå ut och göra någonting snart. Men förut så regnade det och det vädret känns så tråkigt!
Jag önskar att det fanns mer att göra!
Ikväll så ska vi starta om Adams dator, det går nog bra och då kommer den att bli mycket snabbare än vad den är nu.
Vad finns det att skriva? Ingenting mer tror jag så det får jag försöka att göra en annan dag istället. Nu så känner jag för att lyssna på musik men det finns ingenting som jag gillar tror jag.
/Vispen

Kommentarer
Postat av: Shass

Vispen lilla, du som har koll på allt som händer i blindpinnarnas värld (vilket jag inte längre har)... Vet du hur det gått för Marie B och bebisen? Har hon fått barn än?



M v h

Shass

2008-08-05 @ 22:26:52
URL: http://shass.blogg.se/
Postat av: RonjaR

Vispen, om du har en fungerande mobil kan du köpa ett minneskort till den och föra över musik från din dator på. Då kan du ju lyssna på den när du är borta.

2008-08-06 @ 09:14:41
URL: http://musikfreakar.blogg.se/
Postat av: Ema

Ronja har rätt, det funkar sjukt bra och då har man ju mobilen på ibland. Är hon gravid? :-o jag är efter i "blindpinnarnas värld"

2008-08-06 @ 15:28:55
URL: http://hopelosthead.blogg.se/
Postat av: Johan

Ja, har du koll på det, är hon mamma än?

2008-08-06 @ 16:46:07
URL: http://schumacher4ever.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0