Skola igen imorgon

Hej!

Nu så sitter jag framför datorn, Adam åkte hem för en stund sen. Lovisa och jag var i Lovisas rum lite nyss men jag gick ner till mitt rum för att skriva lite om dagen.
Jag känner att jag fryser lite, jag blir sällan sjuk men det känns lite som att jag kommer att bli det. Men det får inte hända! Det är ju nu som man lär känna alla och ja, de första dagarna är väldigt avgörande för om man ska få vara ensam senare resten av de tre åren på gymnasiet eller inte. Jag har i alla fall hört att det är så ibland av andra. Snälla, varför just bli sjuk nu? Jag som annars bara är sjuk högst en gång om året, ibland mindre än så...

Idag så låg jag ganska länge i sängen, det fanns inte så mycket att göra. Adam och jag skulle gentligen ha åkt till Adam idag men det blev inte av eftersom att vi sov till så sent på morgonen idag.
Men när vi äntligen kom upp så duschade jag. Efter det så jag frukost och sen så hälsade jag på Lia, min mormor som kom till oss idag. Lia mår bättre nu så det är jättebra!

Min syster Lovisa, Adam och jag åkte till Huddinge centrum lite senare. Men vi var där vid halv fyra och det mesta stängde klockan fyra så det var inte så jätteroligt. Men Lovisa köpte några hårspännen till mig idag som jag blev glad för. Lovisa fick ett presentkort av Ellen, en tjej som var på inflyttningsfesten igår. Presentkortet var på HM och det var 150 kronor.
I Huddinge så hann vi också gå förbi Mc donalds, köpa lite saker på Ica och gå runt på lite andra ställen.

Innan middagen idag så läste jag och Adam lite ur Guinnes rekordbok, det fanns en massa roliga rekord. Men rekordet på flest glasspinnar var bara 439 eller något sådant. Det är inte mycket ju tycker jag. Om jag ville så skulle jag säkert klara av att få fler glasspinnar. Det stod också att rekordet på att skala och äta banan bara var två bananer på en minut, det låter lite tycker jag.

Till middag idag så var det köttbullar och makaroner, jag åt fallafel istället för köttbullar. Jag kunde i alla fall äta bra idag. Min mamma Nina har hjälpt mig att göra pastasallad som jag ska ta med mig imorgon. Hela nästa vecka så kommer jag att ta med mig mat till skolan, vi har nämligen korta lunchraster och det är inte säkert att man hinner att köpa lunch i matsalen.
Nu så ska jag sluta skriva, jag ska försöka att sova om ett tag tror jag men det känns som att det kommer att bli svårt. Jag håller tummarna för att jag är frisk imorgon!
/Vispen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0