Sjungit

Hej!

Nu vet jag varför taxin har kommit vid så konstiga tider och varför den var sen igår igen. I måndags så var jag ju inte inskriven men skoltaxin har fått fel schema, de fick bara schemat som gäller från förra veckan och framåt. Men idag så ringde vi taxin och berättade schemat för den här veckan.
Det kom en taxi till mig klockan halv åtta imorse och han som körde ringde på dörren och så. Det väckte mig och jag kunde inte somna om förrän precis innan jag skulle gå upp, det var inte alls roligt!

Jag kom i alla fall till Kulturama väldigt mycket för tidigt, mer än en halvtimme. Han som körde taxin idag körde väldigt fort och så var taxin till och med lite tidig idag.

Alla samlades i alla fall klockan tjugo i elva och efter det så ropades alla upp. Sedan så delades vi upp och jag gick med alla andra som också har valt sång som huvudinstrument. Det finns tre sånglärare på Kulturama, jag tycker att alla verkar bra. Vi började med att sjunga upp, det svåraste var att sjunga alla höga toner och att sjunga långa toner på bokstaven r. Jag kan inte ens säga r, det låter inte bra när jag säger den bokstaven i alla fall.
Vi gjorde en övning där man skulle sjunga och göra lite rörelser, eller inte direkt rörelser, men man skulle böja på knäna och hålla på och göra någonting annat som jag inte hann förstå.

Efter att ha sjungit upp så sjöng vi igenom fyra låtar som olika grupper senare uppträdde med idag. Gruppen som jag hamnade i sjöng en låt som hette People get ready, den texten fanns i alla fall med i låten flera gånger. Jag hade aldrig hört den låten tidigare men jag lärde mig texten till första versen efter ett tag. Det var tre andra tjejer som också sjöng i min grupp, de hette Linn, Ida och Frida. Ida och jag sjöng den första versen tillsammans och så sjöng Linn och Frida varsin vers. Sist så sjöng vi första versen igen och då sjöng jag lite solo.
Vi hade några som spelade instrument också såklart men jag vet faktiskt inte vad de hette. De var jätteduktiga i alla fall.

På eftermiddagen så uppträdde alla grupper för varandra. Jag var väldigt nervös innan men jag får hoppas att jag inte sjöng så dåligt i alla fall. Men jag tycker att alla andra har mycket bättre röst än jag. De flesta grupperna hade gjort så att alla sjöng någonting själva men det var en grupp där alla sjöng allting tillsammans.

Vi slutade en timme tidigare än vad det stod på schemat och det var skönt.
Nu så ska jag sluta skriva för jag har lite annat att göra nu.
/Vispen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0