Kusinkalas

Hej!

Sorry för mitt korta inlägg igår men jag skulle bara skriva lite.
Nu så är jag i Huddinge igen, vi tog tåget från Sollentuna någonstans. Snart så ska vi äta men det är nog ett tag tills dess. Vi håller på att tapetsera om i köket. Ming säng verkar ingen orka fixa fastän Nina lovade att de skulle ha fixat den dagen efter att den gick sönder, nu så har det gått ungefär en månad sen dess.

Det var trevligt hos Björn i alla fall men igår så åkte han iväg med sin motorcykel med några vänner. Lovisa var på fest igår hos en föredetta klasskompis, det var bara Adam, min farmor Irre och jag som var hemma igår alltså.
I fredags så hoppas jag och Adam studsmatta, vi kastade också äpplen till varandra haha, Adam tyckte att det var en rolig lek.
Igår så hade vi inte så mycket att göra men innan Lovisa åkte till sin kompis så var vi med henne. Adam och jag skulle kanske ha träffat en kompis men det var ingen som svarade när vi ringde hem till henne och ingen av oss hade hennes mobilnummer.
Igårkväll så skrev jag in lite födelsedagar på min mobil, jag måste komma ihåg att skriva in min kusin Jakob som fyller år idag. Jag har börjat att samla på födelsedagar, mitt mål är att ha någon som fyller år varje dag på hela året, jag vet en till som samlar på födelsedagar också. Men jag känner ingen som samlar eller har samlat på godis.

Det blev sent igårkväll fastän vi skulle gå upp så tidigt idag. Jag blev väckt vid halv tio redan, Adam och jag duschade och sen så åt vi lite. Klockan elva, eller lite över elva, så åkte vi med Irre, min farmor, till Stockholm där Irre bor. Där gjorde sig Irre i ordning, Lovisa flätade mitt hår och sminkade mig lite. Jag tycker inte om smink så mycket men idag så tvingade Lovisa mig haha. Jag tog ingen mascara i alla fall och när allt äntligen var klart, det tog en kvart att sminka mig, så såg man nästan ingen skillnad alls, väldigt onödigt ju!
Medan vi väntade på att Irre skulle bli klar med allt så tittade vi lite på OS, det var första gången som jag såg det i år, det var duktigt av mig ju! De tävlade i någonting skumt där de hoppade men ingen från Sverige var med.
Efter en stund så var Irre färdig, Susanna följde med också en som bor hos Irre. Hon är lite över tjugo år tror jag.

När vi var framme så hälsade vi på alla och åt lite japansk mix. De hade tv-n på och de tittade på OS såklart men jag orkade inte lyssna så mycket, det var i alla fall någon från Polen som kom tvåa i löpning tror jag att Adam sa. Adam är ju från polen så han hejar lite extra på det landet.
Fikade gjorde vi såklart, det var först fruktsallad med lite olika saker till, kakor och annat. Senare så fick man någon sorts äppelkaka också, den var väldigt god!
Vi var inte så många idag, jag, Adam, Irre, Lovisa, mina kusiner Berthine, Jakob och mårten, deras föräldrar, några av deras kusiner och några vuxna. Jakob visade sina två mopeder, han har två stycken, den ena har han ärvt av sin pappa.
Efter det så var jag med Lovisa och Adam. Vi satt och fikade lite till, sen så spelade vi något frågespel och efter det så åkte vi tåget hem.
Min kusin Jakob fyllde sexton år idag förresten och han fick mest pengar tror jag och en tröja.
Nu så orkar jag inte skriva mer.
/Vispen

Kommentarer
Postat av: Elsa

Samla mig med då, 6 mars!

2008-08-20 @ 18:12:40
URL: http://minipinan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0