Kräftor!

Hej!

Det var rätt trevligt igår, vi blev hämtade av Björn och Lovisa, de var lite sena för Lovisa hade varit och klättrat klättervägg och så innan det.
Vi åkte förbi en bensinmack där Björn tankade lite. Efter det så åkte vi till Marias sommarställe. Jag hälsade på Marias fyra barn, Freja, Tora, Disa och Harald. De var 17, 14, 9 och 7 år. Jag och Adam satt och pratade lite och höll på med våra mobiler innan middagen. Vi åt kräftor, en jättegod ostpaj och hamburgare. Jag åt bara kräftor och paj. Skaldjur är en av mina favoriträtter! Men igår så åt jag nog bara mellan femton och tjugo kräftor men jag åt ju paj också. Sedan så hade de en sodastream så de gjorde egen läsk. Jag drack någon jordgubbsläsk och coca cola.
Efter middagen så beställde jag färdtjänst och igår så var den faktiskt i tid, de andra sov kvar hos Maria men det skulle ha blivit trångt ifall jag och Adam skulle ha gjort det.
Efter det så gick jag till stugan där Freja och Tora bodde, de har två stugor. Lovisa var också hos Freja och dem. Adam orkade inte följa med in dit för ja, han är lite blyg och sen så ville han se lite hur området såg ut så han tog en promenad istället. I stugan så lyssnade vi först på musik. Enligt mig så var det ganska tråkiga låtar men de var rätt okej. Men senare så började de göra teman till sina mobiler, de lade alltså in olika bilder och så. Jag tyckte att det var tråkigt för det tog lång tid att bara välja en enda bild för de höll på och tyckte att det var jätteviktigt hur bilderna såg ut. Så jag gick ut därifrån och pratade lite med Adam istället. Ibland så är det bra att vara blind tycker jag för då slipper jag att se mig själv. De flesta verkar tycka att de är fula för det mesta.
I den andra stugan så satt Björn och Maria och tittade på tv, de såg reprisen av Allsång på Skansen. Det var lite roligt i alla fall.
När vi kom hem till Adam igen igår så lyssnade vi på en talbok som jag inte kommer ihåg namnet på.
Ibland så skulle jag vilja att mina föräldrar gjorde som Marida och hennes föredetta pojkvän gör. De har två lägenheter och barnen bor i samma lägenhet hela tiden. Föräldrarna flyttar till barnen varannan vecka och delar alltså på två lägenheter. De har en liten lägenhet som de bor i när de inte är med sina barn. Egentligen så borde ju föräldrar som skiljer sig göra så för det är ju inte barnens fel, varför ska barnen behöva åka till föräldrarna när det är föräldrarna som har bestämt att de inte vill bo tillsammans längre?

Idag så har vi gått lite på stan men vi hittade inget speciellt. Både jag och Adam har ett intresse för att gå i mataffärer eller i andra affärer som säljer saker billigt. Så idag så gick vi bland annat in på Hemköp och Prisextra. Jag köpte torkad banan, Trokadero som jag tycker jättemycket om, choklad för fem kronor som faktiskt var god och lite annat.
Nu så vill Adam ha datorn, jag skriver mer någon annan dag.
/Vispen

Kommentarer
Postat av: Johan

Usch, skaldjur är ju inte gott =P



Jamen ellerhur, det borde vara föräldrarna som flyttar och reser emellan bostäderna istället för barnen. Det är nog bättre för barnen tror jag om de bara har ett ställe att bo på.

2008-08-10 @ 20:45:43
URL: http://schumacher4ever.blogg.se/
Postat av: Freja

vad smart du tänkte med att varför barnen ska flytta när det är föräldrarna som skiljs.

kram freja

2008-08-10 @ 22:47:25
URL: http://frejaanderssons.blogg.se/
Postat av: idaviola

precis! barnen borde absolut inte behöva flytta runt! tror inte ens barn mår bra av det egentligen. speciellt inte små barn.. /artondeapril@bdb

2008-08-11 @ 18:34:37
URL: http://idaviola.devote.se
Postat av: Tora

hehe, de va ja som var så noga med hur jag såg ut på bilderna (a) ledsen om vi tråkade ut dig :(

2008-08-11 @ 20:33:04

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0