Kinarestaurang

Hej!

Det här blir ett kort inlägg, jag ska snart ringa Adam och prata lite med honom om morgondagen. Då åker jag till Björn, min pappa.
Min syster Lovisa, min mamma Nina och Ninas pojkvän Danne åkte till kinarestaurangen vid halv sju. I bilen så lyssnade vi på radiokanalen rix fm, det var trevligt och rätt okej låtar. När vi var framme vid restaurangen så träffade vi mina och Lovisas kusiner Elsa och Mathilda och deras föräldrar Olle och Eva. Min mormor Lia satt redan inne på restaurangen när vi kom.

Elsa läste menyn för mig, den var lite skum för under fisk och skaldjur så stod det en massa olika rätter med fläskfilé. Till slut så bestämde jag mig i alla fall för att ta krabbsoppa med majs till förrätt, jag åt den förra året också och det är nog det godaste de serverar på den restaurangen. Alla andra åt räkchips till föträtt. Efter det så åt jag kyckling med nötter och grönsaker, det var gott förutom att det var svampar i maten. Jag klarar verkligen inte av att äta svamp, det känns så konstigt när man tuggar på svamp tycker jag och så smakar all svamp konstigt. Lovisa och Mathilda tog kyckling med grönsaker och där fanns det ingen svamp men jag har oturligt nog fått det varje gång jag har ätit på restaurangen som vi var på idag.
Till efterrätt så bjöd restaurangen på friterad banan med glass eftersom att Lia, min mormor, fyllde 83 år idag, det var snällt ju.

Det var trevligt att träffa Elsa och Mathilda idag tycker jag, Elsa och jag pratade ganska mycket om gymnasiet och alla tider. Elsa hade skönare sluttider än jag varje dag när hon gick första året, jag vet faktiskt inget gymnasium som har så sena tider som Kulturama, på ett gymnasium går de från åtta till fem varje dag men då får de lön varje månad.
Nu så hinner jag inte skriva mer, jag känner att jag stavar fel hela tiden.
/Vispen

Kommentarer
Postat av: Elsa

Men glöm då inte att jag sitter hemma och pluggar som en tok ibland då också. Pluggade kemi igår, spanska i förrgår, matte innan dess osvosv. Pluggar lite varje dag faktist så du kanske slipper så mkt läxor :)?

2008-08-28 @ 22:44:42
URL: http://minipinan.blogg.se/
Postat av: RonjaR

Jag pluggar ändå typ varje dag så för mig spelar det ingen roll. Ett gymnasium med lön, låter nice!

2008-08-29 @ 14:09:23
URL: http://musikfreakar.blogg.se/
Postat av: Johan

Ja, svamp är hemskt =P



Det där med läxor kan man ju diskutera. Jag tycker de ska ta bort läxorna, annars tar det ju aldrig slut. Man går till skolan, pluggar, kommer hem, pluggar, går och lägger sig, går till skolan osv. i en ond cirkel.

Se på jobben. Där jobbar man och när man slutar behöver man inte göra något mer, bara hushållssysslor då, men i skolan går man hem, men man har ändå en massa saker att göra då. Man får ingen fritid.

2008-08-29 @ 22:00:10
URL: http://schumacher4ever.blogg.se/
Postat av: Fruktsoda

När jag börjar på gymnasiet ska jag få lön, lugnt! Några miljoner i månaden, så att jag kan pensionera mig direkt efter studenten, och sticka, baka bullar, träffa kompisar på symöten och sånt. Och kanske åka lite på semester:D

2008-08-31 @ 11:51:00

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0