Kallt!

Hej!

Vilken tur att min mamma Nina köpte lunch thill mig igår för annars så hade jag inte fått äta på länge.
Jag väcktes av väckarklockan imorse som vanligt. Men taxin var tidigare än vad jag hade räknat med och jag hade inte ens hunnit klä på mig då någon ringde på dörren. Jag hann precis komma ut innan taxin åkte iväg, det var tur. Chauffören lät mig gå på toaletten och det var ju väldigt bra. I taxin så sa chauffören att det bara var cirka tio grader ute.

Precis när jag kom fram till gården där vi skulle vara, jag kommer inte ihåg vad den hette, så började det att regna. Eftersom att jag hade haft bråttom när jag åkte hemifrån så hade jag tagit jättedåliga kläder, kalla kläder. Jag hade bara en tunn tröja och en tunn jacka på mig. Mattias och jag fick stå utomhus ganska länge och vänta på att bussarna med de andra skulle komma. När de kom så var jag redan väldigt kall. Jag hälsade på några tjejer och pratade med Roshanak som går i min klass.

Idag så tävlade vi mot de andra inriktningarna i olika saker. Det var bland annat en tävling där tio personer skulle få plats i en rockring. Det gick bra när man lyfte varandra och så. Det blev ganska jämnt i tävlingarna, mitt lag förlorade ungefär lika mycket som vi vann.
Det var tre tävlingar men jag var inte med i någon. Man behövde kunna se för att vara med på det mesta, jag kunde kanske ha sprungit med någon i en tävling men det blev inte av. Mattias har fortfarande ont i sin fot så han vill helst inte springa. Men det var roligt att titta på också, lagen hejade jättemycket på varandra. Man tävlade om en pokal med godis i men prisutdelningen blir på måndag.

De skulle ha bjudit på lunch idag och jag vet inte hur många som åt lunchen men jag åkte hem i alla fall. Vi slutade direkt efter det och Mattias och jag gick och satte oss i Mattias bil för att vänta på taxin.
Det var i alla fall ganska roligt idag fastän det var kallt. De flesta var glada och det var ju trevligt.

Jag åker till min pappa Björn senare ikväll så jag får blogga mer på söndag eller måndag.
/Vispen

Kommentarer
Postat av: Fruktsoda

Ha det så kul hos Björn!

2008-08-31 @ 11:52:57

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0