En ny vecka har börjat

Hej!

Idag är det måndag och jag får hoppas att den här veckan blir en bra vecka, snart är ju sommarlovet slut och innan det så vill jag bara kunna ha roligt!

Igårkväll så chattade jag mest, det kommer jag inte att kunna göra på en vecka nu för jag ska till Adam och hans dator är konstig, det hände någonting med den häromdagen.
Adam hade förresten jätteroligt igår och jag är glad för hans skull!
Idag så ska vi träffa Aron och Anton klockan halv tre, det blir trevligt! Annars så vet jag inte vad som händer idag. I veckan så tar jag det nog mest lugnt, jag kanske skulle träffa en kompis men jag har inte fått tag på henne än. När jag ringde igår så var det inget svar och nu kommer jag ju inte att vara hemma men jag ska ringa henne från Adam.
Jag har inte hunnit se hur vädret är än men jag hoppas att det är finare än vad det var igårkväll i alla fall. Då regnade det och åskade här. Min syster har blivit sjuk, hon är förkyld och låter inte som vanligt och så har hon feber. Min mammas pojkvän har ont i magen också, jag hoppas verkligen att jag slipper att bli sjuk nu i slutet av sommaren.
Nu kommer taxin snart så jag måste sluta skriva, hoppas att den är i tid idag. Det var lite problem med att beställa för det hängde sig på något konstigt sätt flera gånger när jag ringde.
Vad ska ni göra den här veckan? Kommentera gärna och berätta.
/Vispen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0