Åker till Kulturama snart

Hej!

Inatt så vaknade jag flera gånger på grund av att det är så kallt i mitt rum, vi satte på elementet igår men det blir ändå inte varmt fastän vi har satt elementet på näst högsta värmen. Men jag låg vaken från ungefär halv sju till tio och tänkte. Jag tänkte på allt jag har gjort i sommar, på alnön och baklängesdagen vi hade. Den har jag glömt att skriva om förresten. Men på baklängesdagen så gjorde vi allting baklänges, vi åt middag tidigt på dagen och frukost på kvällen. Det var roligt faktiskt men det kändes inte så speciellt för lunchen och middagen kändes inte baklänges.
Igårkväll så såg Adam en jättestor spindel i mitt rum, inte så trevligt tycker jag. När vi försökte att fånga spindeln i en mugg så kröp den undan någonstans och Adam ser ju dåligt så efter det så hittade vi inte spindeln igen. Att bo i källaren är dåligt ibland, det har hänt flera gånger att vi har hittat saker som flyger omkring här fastän fönstret brukar vara stängt.

Jag gick upp vid ett idag i alla fall och började att leta efter en handduk, det tog tid för jag har fortfarande inte lärt mig var allt finns i det här huset. Köksgolvet är i alla fall färdigt nu. Efter att ha duschat så åt jag lunch, fisk med potatis. Adam åt bröd samtidigt, brödet gick ut idag men vi trodde inte att det var någon fara. Men ändå så fick Adam möggel i munnen och ja, jag tyckte att det var väldigt äckligt. Det kanske inte är så äckligt egentligen men man ska ju inte äta möggel och sen så luktar det så himla äckligt!

Nu så är det mindre än en timme kvar tills jag ska åka till Kulturama och träffa Mathias som kommer att vara min assistent på gymnasiet, i alla fall ett tag hoppas jag. Jag hoppas att jag inte behöver byta assistent så ofta. Adam och jag låg och pratade om assistenter igårkväll. Jag hoppas att min assistent kommer att vara bra, inte sträng och så. Det skulle vara roligt om jag kunde se min assistent lite som en vän och inte bara som en sorts lärare. Jag och Tini kunde prata mycket med varandra och jag tycker att det kändes bra. Assistenterna jag har haft tidigare innan Tini har mer känts som lärare. Jag menar inte att man ska vara med sina assistenter hela tiden utan bara att man ska kunna känna att de går att prata med.
Mina tidigare assistenter har varit olika gamla, Tini var över 60 medan de andra var lite över 30, Mathias är också lite över 30 har jag hört.
Det är tur att jag inte ska träffa honom själv i alla fall, min mamma Nina, Åsa, någon sorts rektor på skolan och Adam ska vara med också. Adam är ju här nu så därför så bestämde vi att han ska följa med idag, Nina är på Kulturama redan för att titta lite hur lokalerna ser ut.
Men jag är lite nervös, hoppas att det släpper när jag väl är på Kulturama. Det är i alla fall bra att jag hinner träffa min assistent lite innan gymnasiet börjar. Adam sa att han kommer att skratta åt mig om Mathias är en sådan där sträng och konstig person, jag håller tummarna för att han är bra. Mina tidigare assistenter har varit helt okej så varför skulle inte Mathias vara det? Om jag känner att vi inte alls passar ihop så kanske jag kommer att ha svårt att stå ut med honom.
/Vispen

Kommentarer
Postat av: Ema

För mig kan både vänskapliga och profetionella assistänter (och hur länge jag än lever med dem kan jag inte stava det). Nu i sjuan har jag haft en som är väldigt profetionell men efter ett tag så lärde vi känna varandra och hittade kompromisser. Fast jag har ju speciallärare och inte assistänt, varför jag nu har det.

2008-08-12 @ 14:25:53
URL: http://hopelosthead.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0