Vill bara be om ursäkt.

Hej!

Jag vill bara be om ursäkt till en vän. Du vet nog själv vem du är. Du har ringt mig ett antal gånger och frågat om vi ska göra något.
När vi pratade senast bestämde vi att vi skulle träffas någon gång under påsklovet. Men då åkte du bort så det var verkligen tråkigt att det inte blev av då.
Men resten av gångerna då vi har pratat om att träffas så är det tyvärr jag som inte har kunnat göra det.
Det har absolut inte någonting med dig att göra eller att jag tycker att du är tråkig eller så. Det är bara så att det händer så mycket just nu och så har jag haft väldigt mycket att göra i skolan.
Idag fick jag extra dåligt samvete när du ringde och jag sa att jag hade lovat att gå med Adam till brasan. Jag ångrar verkligen att jag inte gick med dig. Om du hade varit med hade det varit roligare och Adam kunde ha gått med Johan och Edvin kanske för de var ändå med oss idag.
Jag ska verkligen försöka att träffa dig så snart som möjligt. Hoppas att vi kan åka till Liseberg i sommar! För mig är du en bra vän och jag hoppas att vi kommer att känna varandra länge till, kanske till och med hela livet.
Du är bra på att lyssna och så har du jättebra åsikter och det hade känts mycket svårare om jag aldrig hade träffat dig.
Hoppas att du inte har haft för tråkigt idag i alla fall och jag förstår om du känner att jag sviker dig.
Jag kan bara säga att jag känner mig jätteledsen och be om ursäkt för att jag bara struntar i dig. Det låter kanske så men jag bryr mig faktiskt.
Jag har lagt in ditt mobilnummer nu, tack för att du gav mig det.
/Vispen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0