Tisdag idag.

Hej hej!

Nu kom jag nyss hem från skolan, eller det var ett tag sen nu.
Idag hade vi vanliga lektioner. Nästa veska ska vi ha kärlekstema så det bli jätteroligt! Noprovet hann jag inte göra idag för jag pratade lite med kuratorn på skolan. Det känns bra att bara få prata ibland. Även om vännerna är bra kan vuxna behövas ibland också. Vi pratade mest om bra och dåliga sidor hos människor och om lite allt möjligt.
Jag har hittat många kompisar som bloggar. Det är ju jätteroligt! Det är ju så olika vad man skriver om i sin blogg!

Imorgon har jag nationella prov i engelska, tråkigt! Undrar vilka ämnen det kommer bli i år. Jag måste bara få godkänt!
Jag fick tillbaka min svenska idag förresten från nationella proven. Jag hade vg!
Senare idag har jag sånglektion. Nu sjunger jag en låt som heter natural woman. Den blir man så glad av. Jag hörde den första gången för någon månad sedan. Det var en av de obligatoriska låtarna som man kunde välja när man sökte till Rytmus.
Jag kanske skriver mer senare, måste plugga nu. Jag ska skriva en artikel om en som heter Sioma. Han överlevde andra världskriget och han satt i ett koncentrationsläger då.
Egentligen hade jag skrivit klart den men den har tydligen inte skickats till min svenskalärare. Sedan hade den försvunnit från datorn, Det är så jättekul när sånt händer... eller inte...

Det pratas ju jättemycket om Engla på nyheterna förresten! Stackars henne och hennes föräldrar. Igår tände min familj ljus för henne och alla andra barn som har dött på sista tiden.
Vad jag har hört så hade ju Engla chattat med mördaren på internet och gett ut en hel del om sig själv. Det var ju inte bra, det kanske borde pratas mer om hur farligt det är att ge ut saker om sig själv till främmande människor. Men självklart vill man ju tro gott om alla, sådan är jag i alla fall.
Hoppas att mördaren får ett bra straff och att barn inte kommer att mördas på länge!
Men jag är ändå emot dödsstraff. De som gör sånt här borde bara få sitta i fängelse hela livet och få arbeta hårt tyckr jag. Men det dem gör är ju oförlåtligt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0