Talang var tråkigt ikväll...

Hej hej!
På Talang var ingen bra ju!
Eller det var de säkert men de flesta gjorde mest saker som man ser och inte som man hör. Men vissa var väl okej.
Det var lite kul eftersom vi pratade om fioler på musiken. De där som spelade det var duktiga. Det lät inte svårt när de gjorde det.
Vi tränade på olika rörelser som vi ska sjunga på våran gemensamma sång värsta schlagern idag. Min musiklärare fick visa allt för mig när vi hade slutat. Det gick bättre än vad jag trodde faktiskt och hon trodde att jag skulle klara det.
Annars tycker jag bara att den här dagen har varit en dålig och tråkig dag.
Förut sjöng jag lite men inte ens det verkar kunna få mig på bättre humör idag.
Jag har chattat med fler som har sökt till rytmus. Alla jag har skrivit till har kommit in. Då känner man sig inte så bra.
Men grattis till alla jag känner som har kommit in! Ni är jättebra!
Det kommer vara lite blandat under kärlekstemat nästa vecka. Det ska komma en som kan spå lite men man får bara bli spådd med kort. Tur är väl det, jag vill inte se en massa hemska saker. Men man skulle ju i och för sig kunna förbereda sig på allt hemskt som ska hända då.
På musiken nästa fredag skulle vi träna på uppträdanden som vi ska göra senare på dagen för klassen. Men jag vet inte om jag vill göra någonting.
Ibland önskar jag att jag hade en talang. Någonting speciellt som inte så många andra har. Men nu är jag bara någon men jag kanske inte har hittat mig själv än. Det har nog inte så många gjort i min ålder kanske.
Men åh vad jag skulle vilja bli bättre på att sjunga, jag vill utvecklas!
Hoppas att Adam kommer imorgon så att jag slipper att vara ensam.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0