Snart ska jag bli spådd.

Hej hej!

Nu är det fel på mitt internet hemma, det var därför jag inte bloggade igår. Jag skulle ha gjort det på rasten igår i skolan men det blev inte av.
Men jag hoppas att mitt internet kommer att fungera hemma så snart som möjligt.

Det var många som ville bli spådda men tänk, de drog mitt namn igår!
Så det ska bli spännande att se hur hon kommer att göra. Jag bloggar senare och skriver vad hon sa till mig. Haha, hoppas det inte blir så privata saker.
Min assistent har fått hjärnskakning så hon fick åka hem tidigare idag. Hon ramlade på ett berg igår eller något.
Nu sitter Lovisa här i mitt rum i skolan. Vi lyssnar på EMD med All for love. Låten är jättebra! Jag har hört att de har kommit ut med en ny låt också men den har jag aldrig hört.
Igår såg vi en film eftersom vi har kärlekstema den här veckan. Filmen var på norska och jag kommer inte ihåg vad den heter. Men den var ändå bra och min assistent syntolkade för mig. De sa många roliga kommentarer i den.
Filmen handlade om en tjej som var 16 år tror jag. Hon var kompis med några tjejer och alla dem hade haft sex förutom hon. Så hon var ledsen för det och skrev om det. Hennes högsta dröm var att bli författare och hon sökte till en skola i Kanada.
Tjejen var kär i en kille som gick i hennes skola. Han var väldigt populär och hade haft många tjejer innan.
Så innan hon skulle gå på en fest med honom så tyckte hennes kompisar att hon skulle ha sex med en annan kille. De hittade bara en åt henne och tyckte inte att hon skulle bry sig om vem han var. Det var lite skumt ju.
Men det hände en massa saker i filmen och den slutade bra i alla fall.

Nu lyssnar vi på en låt med Mika. Den bästa låten med honom tycker jag är Grace kelly.
Idag på matten fick vi testa att göra lite av ett nationellt prov som har varit tidigare. Det var verkligen jättesvårt! Förra veckan fick vi också göra en b-del och den var mycket enklare. Men den vi gjorde idag handlade mer om att man skulle rita saker och förklara och det är jag så dålig på! Jag har inte tränat på att rita så mycket och sen tycker jag det är jobbigt med bilder överhuvudtaget. Just i år kommer det säkert att komma ett sånt jobbigt prov, bara för att jag ska göra det. Haha nej men det känns lite så.
Aja, nu börjar non snart.
Hoppas alla har det toppen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0