En tråkig dag.

Hej!

Den här dagen har varit ganska tråkig, det har inte alls hänt mycket tyvärr.
Jag har skrivit på boken om mig själv som är klar snart. Den kommer bara att bli 6 sidor eller så och en del i min klass skriver mer än 20 sidor men det behövde man inte sa min lärare. Men en i min klass ska skriva ett brev om mig för man ska ha brev med i boken där andra ska skriva om en.
Engelska är ett av de tråkigaste och svåraste ämnena har jag kommit på. Idag var det ännu svårare än igår nästan.
Jag störde mig när jag glömde spanskaboken i skolan idag och det gjorde ju att jag inte kan göra läxan.
Imorgon är det valborg och då ska jag gå och kolla på en brasa här i Nykvarn. Det brukar jag göra varje år. Där brukar man kunna köpa lotter och varmkorv haha. Sedan skulle vi kanske grilla imorgon och det är ju gott att äta sådan mat.

Igår läste jag Roshanaks blogg. Hon diskuterade en fråga som jag tycker är viktig. Frågan var hur man ska se ut, om man är smal eller inte och om hur modeller ska se ut.
Det var en tjej som hade skrivit till Roshanak och frågat om hon var modell och om hon inte var för tjock i så fall.
Roshanak svarade att hon inte var det och att hon inte tycker att man ska vara för smal. Hon är nöjd med sin kropp och det är det ju inte så många som är.
Jag håller med henne, jag tycker inte att man nästan ska behöva ha anorexia för att få vara modell. Jag har aldrig sett modeller men jag vet att de flesta är jättesmala. Men man kan ju se bra ut ändå och vissa gillar ju de som har kurvor.
Roshanak skrev till tjejen som tyckte att hon var tjock att hon ska tänka sig för vad hon skriver för om Roshanak inte hade haft så bra självförtroende så kanske tjejen hade kunnat göra så att hon började banta och så.

Åh, imorgon har jag so från 8.10 till 11 ungefär, suck. Det är jobbigt att ha ett och samma ämne så länge.
Nu är jag sugen på glass, jag har hört att det har kommit många nya glassorter i år. Jag måste bara gå och köpa en glass snart!
Skönt att det har varit varmt hela dagen i alla fall.
Jag har nog inte så mycket mer att skriva idag.
/Vispen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0