En ganska lugn kväll.

Hej hej!

Sen jag kom hem från skolan idag har jag mest pluggat och tagit det lugnt. Tyvärr har jag inte pluggat så mycket som jag borde menmen. Jag får göra det mer imorgon.
På matten idag testade vi att göra en del av en c-del från det nationella provet som var förra året. Det var inte så jättesvårt men inte jättelätt heller. Jag hoppas i alla fall att det går bra för mig eftersom det var så svårt förra veckan.
På engelskan skulle vi svara på frågor till en text om Irland. Texten var svår att förstå och jag förstod den knappt på svenska haha. Jag fick bara hem papper på svartskrfit så jag har inte kunnat göra läxan till imorgon. Ingen har varit hemma som har kunnat hjälpa mig med det.
Min mamma, min syrra, min mammas pojkvän och hans barn var i det nya huset idag. De mätte lite olika saker och tittade runt lite. Jag kommer att ha mitt rum i källaren. Ingen annan kommer att sova där så det känns verkligen skönt! Det var kallt på golvet i mitt rum så vi ska lägga in någon sorts matta där tror jag.
De åt förresten kinamat idag som inte smakade någonting. Jag åt någon fisk, helt okej.

Jag funderar på att hoppa över sånglektionen imorgon eftersom det är så mycket att göra.

Tidigare ikväll pratade jag med en kompis som gick på samma årskursbesök som jag förut. Det var ett tag sen jag hörde av henne så det kändes roligt att bara ringa och säga hej.

Min kompis berättade för mig att hon har blivit kär. Hon har kommit på det, förut var hon inte lika kär. Hon är kär i en kille som gick på samma konfirmation som henne förut. Haha, kärleken är bra, särskilt när man är nykär.
/Vispen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0