Bild.

Hejsan!
Nu har jag nyss ätit, det var kycklinglassagne.
Den var ganska god men den smakade inte så mycket.
Nu sitter jag i skolan och väntar på att so-n ska börja.
Tidigare idag hade jag matte, då fick jag prova att göra ett nationellt prov som har varit tidigare för att få se lite hur det är. Det var inte så svårt som jag trodde i alla fall. Man behövde inte rita någonting men det kommer man säkert behöva i år, bara för att jag alltid har en sån otur.
Efter matten hade vi förlängd bild idag. Förra gången hade vi längre idrott men jag hade bild då också för jag var inte med på den. Min assistent var sjuk.
Jag håller på att göra en mobil, en sån som man hänger någonstans alltså och som låter. Den är snart klar, jag ska bara sätta fast lite pärlor på den. Ljudet i den är inte direkt vackert menmen, jag kommer förmodligen inte att ha den själv. Det mesta jag gör brukar jag ge bort till någon.

Inatt sov jag dåligt, vet ine varför men jag har börjat göra det på sista tiden.
Nu ska man kunna logga in och kolla vilka gymnasium man kanske kommer att komma in på. Eller vilket...
Men en del av dem kommer inte att stå där men jag kommer ändå inte att våga gå in och kolla, haha.

Förresten har jag märkt att bilder betyder jättemycket för seende personer. På hemsidor frågar många mig hela tiden om bild och om jag har msn och cam. Men jag har ändå skrivit på min sida att jag inte visar mig i cam för de jag inte känner. Det är ju mest på grund av att det finns så många som utger sig för att vara någon de egentligen inte är. Men så många säger att man är söt och snygg men jag undrar hur många som menar det. De kanske sitter och skickar så till alla ju. Det är inte många som läser andras sidor i alla fall, det har jag märkt. Jag kan bli lite irriterad på det. För det är ju ingen mening med att skriva en sida som ändå ingen läser. Jag har ansträng mig rätt mycket med den.
Aja, nu ska jag börja snart. Bäst att sluta skriva, kanske skriver mer senare.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0