Möte, eurovision song contest och plugg

Hej!

Hoppas att ni har haft en bra helg! Jag har haft det helt okej men jag känner mig oerhört trött på att plugga nu. Om sexton dagar är det över men jag har fortfarande några prov kvar att göra och nu är det bara att köra på så gott det går. Imorgon har jag prov i musikteori och jag har en känsla av att det inte kommer att gå särskilt bra men jag ska så klart göra mitt bästa. Sen har jag ett stort prov i klassisk sång på torsdag då jag ska sjunga upp alla låtar som jag har fått lära mig i år och med tanke på att jag ligger mellan g och vg tror ajg att det är då det kommer att visa sig vilket betyg jag får. Jag hoppas verkligen att rösten inte bestämmer sig för att krångla mer än vanligt för det hade känts mer än bra att få vg. Men men, den som lever får se hur det går. Förutom att jag har pluggat har det hänt lite annat också. Jag har umgåtts en hel del med min kära och tiden går alltid fort när vi är tillsammans. Min älskade gubbsing är verkligen fin! Vi har haft underbara timmar då vi har varit för oss själva och vi har även hunnit gå lite på stan, ätit och pratat med andra:) Sen får vi inte glömma våra fina nätter, jag tycker verkligen att det känns underbart och tryggt att sova bredvid Reza. Mellan fredag och lördag har jag haft möte med US valberedning och vi hade en hel del att prata om. Jag tycker att det mesta rullade på och att tiden gick relativt fort även om jag gärna hade velat att det skulle hända mer i fredags kväll. Det enda vi gjorde då var att ligga på vårt hotellrum och prata. Ibland kan det vara skönt med sådana kvällar men just i fredags kände jag verkligen att det hade varit trevligt att göra mer än så. Vi åt hur som helst en massa god mat. I fredags kväll åt vi tapas, det hade jag aldrig ätit tidigare och därför ville jag testa det. Vi blev nöjda med vår mat och jag lär äta tapas fler gånger. Det är dock inte den mest mättande maten men det kan säkert fungera någon kväll när man bara vill äta något litet. Idén med tapas gillar jag i alla fall för det är trevligt att få äta några små rätter istället för en större rätt som man brukar göra i vanliga fall. Igår började vi dagen med en helt okej hotellfrukost och sen åt vi creps till lunch, jag tycker att det var ganska gott och vi får se om jag äter det igen.

Igår firade vi Björn som fyllde år i tisdags. Av mig fick han det han hade önskat sig, muggspray, för det lär verkligen behövas i sommar med tanke på att Björn bor i skogen och det alltid är en massa mygg där. Till middag åt vi kräftor och annan mat som vi grillade. Sen åt vi en god kladdkaka till efterrätt. På kvällen tittade vi så klart på Eurovision song contest och oj oj oj vad glad jag och många andra svenskar blev över att Sverige vann, det var ju över tio år sen sist. Jag tycker jättemycket om årets bidrag, att Loreen sjöng mycket bättre igår än vad hon gjorde i torsdagens semifinal och att det var fantastiskt roligt att många i Europa röstade på henne! Nästa år är alltså den stora finalen i Sverige och jag funderar på att försöka få tag på en biljett och åka och se finalen live, det hade varit stort. För mig var som sagt Loreen en värdig vinnare och jag tycker även att Ryssland var värda att komma tvåa för de hade en rolig låt som jag fortfarande kommer ihåg melodin till:) Några andra länder som jag tycker hade bra bidrag var Litauen, Estland och Tyskland. Idag är det söndag och jag har inte gjort mycket alls, bara det gamla vanliga, pluggat, ätit och läst en bok. När jag kom hem till Huddinge gav jag Nina en liten present eftersom det ju är mors dag idag. Det här med presenter är alltid svårt men man brukar ju säga att det är tanken som räknas. Min kära mor fick te, en temugg med hjärtan på, lakrits och lite choklad. Nu ska jag plugga i någon timme till innan jag går och lägger mig.
/Vispen


Kommentarer
Postat av: Jonas Jakobsen

Hej!

Stackars dig som måste sitta uppe sent och plugga, hoppas det ger resultat! Jag tycker ochså det var himla kul att loreen vann ESC, jag och mamma följde röstningen in i det sista. Jag vart chockad över att vi fick höga röstsiffror av alla länder utom italien. Ska absolut försöka få en biljett till ESC nästa år. ska försöka hålla utkik på nätet varje dag! Vi ses på lördag förhoppningsvis.

Ha en bra dag! Kram.

2012-05-28 @ 11:23:34
URL: http://jonte85.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0