Mindre än två veckor kvar

Hej!

Hoppas att ni har det bra! Tretton dagar kvar till studentdagen idag, ja, jag vet att jag tjatar om det men jag ser verkligen fram emot att sluta skolan. Nu börjar dock dagarna kännas lite skönare för jag har mindre att göra och det är mest betygsnack och sådant på lektionerna. Okej, det går inte att sluta kämpa riktigt än för jag har fortfarande några saker kvar att göra men snart är det över och när det väl är det ska jag trycka till och fira riktigt ordentligt! Jaha, vad har hänt sen sist då? I skolan har det mesta känts okej. Jag började med musikteoriprovet i måndags och det gick katastrofalt dåligt, vilket jag så klart stör mig på eftersom jag hade pluggat mycket inför det. Men men, man kan bara göra sitt bästa och jag hoppas att jag lyckas bättre med de sista frågorna som jag ska göra nästa vecka. Vg vill jag definitivt ha och det ska jag se till att fixa! Igår hade jag årets sista lektion i vokalensemble och det kändes faktiskt lite tråkigt. Jag tycker ju om att sjunga tillsammans med andra och om jag har tid i höst ska jag försöka hitta en kör att sjunga i. Det hade nämligen varit roligt att sjunga lite då och då i framtiden också. Kontaktlärartid har jag haft också då vi pratade om elevhälsovårdsdagar, några dagar då vi kommer att vara lediga och så klart studenten. När det gällde studenten var det många som tog upp att de tycker att det är viktigt att köpa in en massa öl att ha när vi åker flak på studentedagen. Ölen ska huvudsakligen vara till för att hällas ut och jag blev lite smått orolig när de pratade om hur mycket öl som många anser behövs. Det kanske bara är jag som tycker att sjuttio flak låter mycket. Ni kan väl i alla fall hålla med mig om att det är lite väl mycket med tanke på att ölen bara ska hällas ut? Okej, att få lite öl över sig är ju tradition när man åker flak, jag kommer ihåg att jag blev jätteblöt förra året, men sjuttio flak öl är ju ett antal hundra burkar som kommer att kosta en hel del. Men men, man tar ju bara studenten en gång i livet så det är väl bara att gilla läget antar jag... Idag hade jag naturkunskap för sista gången och på lektionen fick vi se när läraren gjorde några experiment och ha betygsnack. Jag fick veta att det hade gått bra för mig på det senaste provet och att jag får vg i kursen. Det känner jag mig faktiskt nöjd med med tanke på att naturkunskap aldrig har varit mitt favoritämne i skolan. Idag har jag även fått reda på att jag får vg i projektarbete och det känns helt okej. Jag trodde bara att jag skulle få godkänt eftersom jag tycker att det var svårt att skriva projektrapporten. Imorgon får vi se om jag får g eller vg i klassisk sång, jag hoppas så klart på vg och ska göra mitt bästa när jag sjunger igenom alla sånger.

På min fritid har det inte hänt särskilt mycket. I måndags kväll tog jag det lugnt hemma och det var ganska segt men jag kom inte på något roligt att göra. Många är upptagna såhär innan sommaren och har inte tid att ses, vilket är synd. Igår hände det dock lite mer. Jag åkte in till US och USS kansli där jag träffade Johan och Ronja. Vi skrev program och pressmeddelande inför lördag, tränade på våra låtar, åt sushi, pratade och hade det bra:) Jag ser verkligen fram emot att sjunga på lördag för nu var det länge sen jag sjöng för en publik. Sen ser jag så klart fram emot att höra mina duktiga vänner uppträda och jag är säker på att vi kommer att få några fantastiska timmar på Sergels torg på lördag. Åh vad jag längtar! Det tråkiga är bara att både releasen av US nya skiva och studentdagen kommer att gå fort och vara över väldigt snart men det ska jag försöka att inte tänka på. Jag ska istället försöka njuta så mycket som möjligt av båda dagarna för jag är säker på att jag aldrig kommer att få uppleva studenten fler gånger och att det inte är varje dag man får vara med på en skiva. Innan jag åkte hem igårkväll var jag en stund på USS ungdomsgård. Där umgicks jag med bland annat Rakel, Jeanett och Sara. Vi åt glass, pratade, dansade runt och var glada:) När jag kom hem märkte jag att min hemtelefon hade gått sönder. Det var väldigt störande och jag är glad över att jag har en mobil också. En kväll utan att få växla några ord med min kära hade nämligen inte varit särskilt trevlig. Ikväll har jag varit med Adam. Vi har pratat om allt möjligt, ätit middag tillsammans med hans föräldrar, lyssnat på musik och druckit te. Nu sitter jag hemma i mitt kära rum och lyssnar på musik samtidigt som jag skriver det här. Reza är ute med en kompis och jag hoppas att han kommer hem snart så att vi hinner prata en stund innan jag går och lägger mig. Jag tror inte att jag har något mer att skriva ikväll utan nu ska jag sjunga igenom de klassiska sångerna så att jag förhoppningsvis kommer ihåg alla melodier och texter imorgon.
/Vispen


Kommentarer
Postat av: Jonas Jakobsen

Sv: Tror ochså det kommer bli en grym realeasefest på lördag. Vi ses då!

Kram

2012-05-31 @ 08:06:29
URL: http://jonte85.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0