Glad midsommar!

Hej!

Hur mår ni? Jag måste säga att jag mår ganska bra. Det gjorde jag dock inte igår eftersom jag tyckte att det hände för lite då. Jag blir verkligen både otrevlig och deprimerad när jag har för lite att göra. Sömnen påverkas också negativt, inatt drömde jag ovanligt jobbiga saker, vilket så klart inte alls var roligt. Idag har det inte hänt överdrivet mycket heller men jag har överlevt och känner faktiskt inte att jag har varit otrevlig mot någon. Det enda jag har gjort de senaste dagarna är att leta jobb, vila, äta god mat, bli myggbiten, äta jordgubbar, lyssna på musik, sjunga, läsa och träna. Att leta jobb är inte direkt jätteroligt men det kommer förhoppningsvis att leda till något bra så småningom. Boken jag har börjat läsa heter Stjärnor utan svindel. Många av mina vänner har tipsat mig om den och nu har jag alltså äntligen lånat den från biblioteket. Eftersom jag inte har hunnit läsa särskilt långt har jag inte bestämt mig för om jag gillar boken eller inte men det lär jag märka snart. Som jag skrev i mitt senaste blogginlägg hoppas jag att jag hinner träna mer än vanligt under sommaren och jag måste säga att det i alla fall börjar bra. Den här veckan har jag kört två konditionspass plus att jag tränade showdown tidigare idag. Dagens träning kändes helt okej men jag märkte att jag behöver träna på en hel del saker om jag vill undvika att förlora stort i EM. Därför ska jag se till att försöka träna så mycket som möjligt tills dess. Det är bara att trycka till!

Helgen blir förhoppningsvis väldigt trevlig och mysig. Det är nämligen bestämt att min kära kommer till Stockholm för att fira midsommar med mig! Gissa om jag är glad! Okej, jag ska inte hurra i förtid, man vet ju aldrig om tågen bestämmer sig för att krångla och sen kan man ju inte vara helt säker på att jag får någon färdtjänstbil imorgon då det lär vara mycket trafik, det är ju röd dag och allt. Dessutom lär det vara många som behöver ta sig till olika ställen då. Men men, jag hoppas hur som helst att vi lyckas ses på centralen för att så småningom åka vidare till Almåsa. Ja, vi ska fira midsommar på Almåsa, ett ställe som jag tycker väldigt mycket om! När jag var liten var jag där med familjen ibland och sen har jag varit där på barnläger och helger med Unga synskadade. Nu är jag dock där privat tillsammans med min kära och om vi väl lyckas ta oss dit är jag säker på att vi kommer att få en fin helg tillsammans. Det finns en hel del att göra på Almåsa och jag lär både träna på gymmet och bada i poolen. Eftersom det är midsommar skulle det tydligen finnas aktiviteter som man kan vara med på också. Vi lär dessutom få äta en massa god mat, samt umgås med varandra och andra som är där och firar. Jag är verkligen glad över att vi kan bo just på Almåsa då det är bra anpassat för synskadade. Det finns ledfyrar lite överallt, vilket gör att till och med jag som har jättedåligt lokalsinne kan ta mig runt. Sen finns det långa snören som man kan följa om man vill promenera i området, vilket också är ett stort plus. Det kostar ju en hel del att bo på Almåsa och jag har som tur är fått ett bidrag från en fond som jag skickade in en ansökan till för några veckor sedan. Vilken tur att det finns fonder och liknande som kan hjälpa en att betala vissa saker:) Nu ska jag snart gå och lägga mig så att jag orkar vara pigg och glad i helgen. Jag önskar er alla en glad midsommar! Hoppas att ni har någon att fira med om ni nu inte föredrar ensamhet. Ät sill eller något annat som ni tycker om, jordgubbar med grädde eller glass är ju också en klassiker, drick något gott och njut av ert sällskap och av att sommaren äntligen är här! Det är ju nu som många börjar sin semester. Hur brukar ni fira midsommar förresten? God natt!
/Vispen


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0