Uttråkad

Hej!
 
 
Blogg.se har gjort om sin hemsida och nu ska jag kolla om det fortfarande är möjligt för mig att blogga här. Jag tycker att det är svårare att navigera på sidan men hoppas på att vänja mig snart. Jaha, idag är det onsdag och jag sitter för tillfället i mitt kära rum och är uttråkad och lite trött medan jag skriver det här. Fastän jag har tränat idag känner jag att det händer för lite i mitt liv. Ändå kämpade jag verkligen hårt på träningen och gjorde mitt bästa hela tiden. Men men, med tanke på att jag mest satt stilla igår, förutom när Lovisa och jag dansade en stund, behöver jag nog göra mer för att bli nöjd. Imorgon lär det dock hända något kul för då åker jag till Göteborg. Mina vänner vill tydligen nattsegla och jag har gått med på att följa med dem eftersom jag inte har något bättre för mig. När jag seglade med dem senast tycker jag att det var ganska tråkigt men jag hoppas att det blir roligare imorgon. På natten brukar jag kunna bli extra glad och flummig och när jag väl har hunnit bli så pass trött brukar det mesta vara underhållande:) Hoppas bara att mina vänner inte är hårdkokta och tråkiga. Men det brukar inte hända utan de brukar kunna prata om allt möjligt och när de väl sätter igång kan jag lyssna på vad de har att säga istället för att prata en massa själv. Jag lär inte vara vaken hela natten eftersom jag inte har någon lust att vara på dåligt humör dagen därpå. Men jag lär inte få alltför många timmars sömn och därför ska jag försöka sova på tåget imorgon. Vi får se om jag har en positivare inställning till segling på fredag morgon, det känns inte särskilt troligt men vem vet, ibland sker mirakel...
 
Jag har som sagt inte gjort särskilt mycket sen jag skrev senast. I måndags träffade jag Karro och Johanna en stund och det var trevligt. Vi åt choklad och pratade om lite allt möjligt, bland annat tv-serier och kärlek. På kvällen åkte jag hem till Björn och där har jag varit tills idag. Eftersom färdtjänsten krånglade igår kunde jag inte ta mig någonstans, vilket så klart var segt. Det enda roliga på hela dagen var därför Allsång på Skansen! Oj oj oj vad jag hade längtat efter att se det och jag tycker att gårdagens program var helt underbart! Alla artister var oerhört bra. Magnus Uggla hade jag inte sett på länge, inte Markoolio heller. Jag tycker att låten som Agnes sjöng var lite seg men jag tycker om hennes röst och att hon sjöng bra. Sean banan fick mig att bli glad, hans låt är verkligen rolig! Jag tycker att Måns gjorde en strålande insats som programledare och att höra honom sjunga Stockholm i mitt hjärta, är alltid lika härligt. Min favorit igår var Laleh. Hon lyckades verkligen beröra mig när hon sjöng låten Some die young. Jag måste säga att jag fortfarande tycker väldigt mycket om den trots att det inte är ovanligt att jag hör den flera gånger per dag:) Eftersom Reza också gillar låten och vi brukar lyssna på den tillsammans ibland har det gjort att jag alltid tänker på honom när jag hör den. För några veckor sen minns jag att jag hade haft en ovanligt dålig dag. När jag satt i taxin på väg hem spelades Lalehs låt på radion och efter att ha hört den kände jag mig mycket gladare. Tänk att en låt kan göra så pass mycket. Här kan ni se klippet från igår:
http://www.svtplay.se/klipp/155395/laleh-some-die-young
 
Igårkväll blev det bestämt att jag ska åka till Göteborg och jag fick bråttom att boka tågresa dit och tillbaka plus att jag ringde och bokade ledsagning imorse. Det känns skönt att ha det gjort. Med tanke på att jag verkligen tycker om Göteborg ser jag fram emot att åka dit. Det bästa är dessutom att jag får träffa min kära pojkvän och några av mina kära vänner:) Att åka tåg i flera timmar lär dock inte bli särskilt roligt men vem vet, jag kanske får sitta bredvid någon som inte har något emot att småprata lite under resorna:) Nu ska jag börja packa så att jag förhoppningsvis inte glömmer en massa saker. Ta hand om er!
/Vispen

Kommentarer
Postat av: Jonas

Hej!
Kul som sagt för dig att du ska åka till göteborg i dag. Hoppas det blir trevligt. Nu ska jag sätta fart med jobbgrejor
Ha det bra!
Kram.

2012-06-28 @ 08:51:52
URL: http://www.jonte85.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0