Releasefest imorgon!

Hej!

Idag är det fredag och det tycker i alla fall jag är bra, skönt och roligt för jag ser fram emot att få vara ledig två dagar. Jag tänkte bara påminna er om att unga synskadades nya skiva ”Listen to US” släpps imorgon och att vi kommer att spela och sjunga på Sergels torg mellan 14.00 och 17.00. Om ni bor eller råkar befinna er i Stockholm tycker jag definitivt att ni ska komma förbi. Jag ser fram emot morgondagen, dels för att jag kommer att få träffa många av mina kära vänner och dels för att jag tycker att det ska bli roligt att sjunga samt höra alla duktiga artister. Att höra låtarna på skivan är roligtmen att höra dem live är ännu roligare. Jag har sjungit igenom min låt ett antal gånger och det har säkert de andra också gjort. Därför tror jag att vi kommer att få en fantastisk dag och kväll! Vädret ser dock inte ut att bli som jag hade önskat. Enligt väderprognosen ska det vara regnigt och kallt hela dagen men jag hoppas så klart att Stockholm får bättre väder och att solen åtminstone tittar fram någon timme under eftermiddagen. Nu ska jag åka in till stan och träffa min kära. Vi hade det lite jobbigt igårkväll men det blir förhoppningsvis bättre när vi väl ses. Det är ju motgånar och annat jobbigt som man upplever i livet som gör att man kan uppskatta alla bra och fina stunder. Jag hoppas att ni får en trevlig helg!
/Vispen


Kommentarer
Postat av: Shass

Lycka till imorgon! Jag är säker på att det kommer gå jättebra :) Hoppas ni får en rolig releasefest. Du är fantastisk, glöm inte det. Jag hoppas att det filmas och läggs på Youtube. Kram!

2012-06-01 @ 16:18:20
URL: http://shass.blogg.se/
Postat av: Caroline Olsson

Alla var verkligen jätteduktiga! Nästa gång det spelas in en skiva ska jag vara med!!!!

2012-06-03 @ 13:00:45
URL: http://toylife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0