Har äntligen spelat showdown igen!

Hej!

Jag börjar med att skriva att jag i måndags var och handlade. Löplabbet var en bra butik och kvinnan som hjälpte mig var trevlig och bra. Jag testade ett antal skor innan jag till slut valde ett par som jag i alla fall tycker satt bra på fötterna när man sprang. Det var verkligen skillnad på när man gick och sprang med skorna men de är ju tänkt att man ska använda dem när man springer. Det tog sin tid att bestämma sig för jag är alltid kräsen när jag ska handla skor. Men jag brukar oftast vänja mig vid ett par skor när jag har gått med dem i någon vecka eller så. När jag väl har vant mig vid ett par brukar jag verkligen tycka om just de skorna och vilja ha dem så länge som möjligt. Eftersom jag vet hur jobbigt det är att hitta nya försöker jag undvika att köpa nya skor men till slut blir man ju tvugen att göra det. På löplabbet var skorna dyra så därför var det ju extra viktigt att jag hittade ett par som jag verkligen tyckte om.

Igår gjorde jag verkligen ingenting förutom att träna på cross trainern, det är ganska segt men helt okej om man lyssnar på musik eller gör någonting annat samtidigt som man tränar. Idag var det i alla fall äntligen showdown igen! Jag blev jätteglad när en person ringde och frågade ifall jag ville vara med och spela eftersom jag hade längtat så mycket efter att få göra det. Idag hade vi bara någon sorts liten cup som var ganska oseriös men det var ändå hur roligt som helst! Vi var fem personer, egentligen skulle vi ha varit sex men en hoppade av, alla spelade i alla fall mot alla. För mig gick det väl sådär hela dagen men jag trodde att det skulle gå sämre med tanke på att jag alltid blir dålig när jag inte har spelat på ett tag. En person var däremot hur bra som helst idag och han hade inte spelat sen VM. Men det var jätteroligt att träffa honom igen och att spela mot honom. Hoppas att han är med i någon mer tävling för det vore kul om han orkade det. Jag vet inte riktigt vad som hände idag för först vann jag en match som jag inte trodde att jag skulle vinna med två-noll i set och direkt efter det förlorade jag en match med två-noll och då gjorde jag inte ett enda mål. Jag förstår inte hur jag kunde spela så dåligt. Men jag är dålig ibland när någon skjuter hårt mot mig, det måste jag träna på. På eftermiddagen när jag spelade mot samma person vann jag i alla fall ett set mot honom och förlorade inte med lika många poäng i det andra setet. Vi spelade inga tredje set om det blev ett-ett utan man fick bara serva varsin serve och sen fick man se vem som fick flest poäng då, den personen vann. Men på det sättet kunde det ju också bli oavgjort så det var spännande att spela på det sättet. Resten av matcherna vann jag i alla fall så jag kom tvåa i den kära cupen eller vad man ska kalla det. Personen som vann var han som inte hade spelat på så länge men han hade seriöst blivit jättebra!

Vi beställde lunch från George, det är en person som jobbar på en pizzeria, han är rolig:) Vi spelade hela dagen, på eftermiddagen spelade vi samma matcher som på förmiddagen förutom att en tjej inte ville spela då. Men det var verkligen roligt att spela igen och jag känner att jag utvecklas mycket när jag spelar mot killar som är bra. Tjejen jag spelade mot var också bra, hon spelar i a-gruppen i Sverigecupen och det är ju hur coolt som helst att göra det, tänk om jag också får göra det någon gång i framtiden! Efter middagen sjöng vi karaoke och det var roligt och underhållande. Stämningen var verkligen bra och alla verkade vara så glada, jag har skrattat mycket idag:) Vi sjöng en del schlagerlåtar plus lite annat som man kände igen, okej, jag sjöng inte direkt men det var kul ändå. Nu är jag hemma igen men jag längtar till sista helgen i januari då nästa tävling i Sverigecupen är! Jag har fått veta att den kommer vara i Trollhättan nu och att tävlingen precis som i Växjö kommer att vara på ett hotell. Tills nästa tävling vill jag träna så att det kanske kan gå bra för mig, de pratade om att ha träningen i Haninge och om den är kan jag ju kanske träna både då och på måndagar.
/Vispen

Kommentarer
Postat av: Ronja

sv: Vilken dag funkar för mig? Jag är flexibel.

Just vid en glasvägg är faktiskt från stadsskattjakten, tyckte att det vore kul att skriva något från en egen upplevelse.

2010-01-07 @ 08:21:39
URL: http://musikfreakar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0