Årets julkonsert

Hej!

Jag känner mig väldigt glad för tillfället och är bara tvungen att posta ett inlägg på bloggen innan jag går och lägger mig. Som jag skrev tidigare ikväll skulle jag se Sonja Aldén, Sanna Nielsen och Shirley Clamp ikväll och det gjorde jag också. Nina och jag åkte in till Cirkus där konserten skulle vara och färdtjänsten var nästan i tid! Förutom Sonja, Sanna och Shirley var även Måns Zelmerlöw, Björn Kjellman och Brandur, samt en massa duktiga musiker som spelade instrument med på julkonserten. Alla var verkligen helt fantastiska och de spelade och sjöng en massa jullåtar och även lite andra låtar. Shirley Clamp sjöng bland annat Aretha Franklin's låt Natural woman. Den låten är ju lite speciell för mig eftersom jag sjöng den på ett intagningsprov när jag sökte till gymnasiet:) Ikväll hade de även gjort om låtarna de sjöng när de deltog i melodifestivalen till jullåtar och de nya texterna de hade skrivit var roliga:) Sonja, Sanna och Shirley fick mig som vanligt att bli otroligt glad, de sa en massa trevliga saker mellan låtarna och verkade dessutom ha väldigt roligt själva! Låtarna från deras nya skiva är verkligen bra, låten Tänd ett ljus har de till exempel gjort om till en ballad:) Jag kände dock att jag saknade en del av de låtar som de har sjungit på de tidigare julkonserterna men det är ju bra med lite förändring ibland:) Nästa år hoppas jag hur som helst att de har sin julkonsert igen! Det är verkligen en av årets höjdpunkter för mig!

Efter konserten kom artisterna ut så att man kunde träffa dem. Jag köpte ingen skiva eftersom jag redan har de flesta men jag spelade in hälsningar från Sonja, Sanna, Shirley och Måns på min milestone. Brandur och Björn hann jag tyvärr inte prata med. En inspelning betyder såklart mycket mer för mig än en bild:) Nu har jag två inspelningar med Sanna och Shirley och en med Måns och Sonja:) Det kändes jätteroligt att få träffa Sanna, Sonja och Shirley igen för det var verkligen länge sen jag träffade de senast! De var snälla som vanligt och önskade mig en god jul!:) Måns var också trevlig och frågade mig om jag hade haft roligt och den frågan svarade jag såklart ja på. Kvällen har verkligen varit fantastisk! Nu ska jag sova så att jag orkar med morgondagen. Då är det julavslutning i skolan som säkert kommer bli underhållande. Godnatt allihopa!
/Vispen

Kommentarer
Postat av: Rebecka

Sv: Jag bor i Skåne och ska åka upp till Småland, så det är ju inte jättelångt =)

2010-12-21 @ 08:05:28
URL: http://annorlundamenvanlig.blogg.se/
Postat av: Anonym

Vad kul att konserten var bra. Jag träffade shirley clamp, sonja Alden och Sanna Nielsen på en skivsingering för ett tag sedan och dom var väldigt trevliga. Shirley kände igen mig eftersom vi träffats några gånger i olika sammanhang

2010-12-21 @ 09:04:43
Postat av: Jonas Jakobsen

Vad kul att konserten var bra. Jag träffade shirley clamp, sonja Alden och Sanna Nielsen på en skivsingering för ett tag sedan och dom var väldigt trevliga. Shirley kände igen mig eftersom vi träffats några gånger i olika sammanhang



2010-12-21 @ 09:05:22
URL: http://jonte85.blogg.se/
Postat av: MADDES

Jasså vad konstigt. Ja det är bara en bild med det jag önskar mig.. Verkar inte vara någon annan som haft problem med att se den :/



Jadu jag svarar på alla kommentarer och så.. vet inte annars.

2010-12-21 @ 11:10:59
URL: http://maddisenj.blogg.se/
Postat av: Christoffer

sv: Ja, blev visst så att jag åker lite innan dig.

Kul att konserten var så bra! Sådant brukar man kunna vara glad länge för.

Kram

2010-12-21 @ 14:02:10
URL: http://bomletoken.blogg.se/
Postat av: MADDES

Okej då förstår jag. Jag har önskat mig fodrade skinnvantar, presentkort på stadium, filmen Sex And the city 2, presentkort på lite andra butiker och en poncho från H&M :)



Jag tycker också att blogg.se sida uppdateras sällan. Jag brukar kolla lite på bloggportalen.se och sen kikar jag mycket på storbloggarna.

2010-12-21 @ 19:58:50
URL: http://maddisenj.blogg.se/
Postat av: Emelie

Sv: Tack så jättemycket! =)

Haft en bra dag? =)

2010-12-21 @ 21:57:42
URL: http://emellay.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0