Om några timmar åker jag

Hej!

Ja, nu är det bara några timmar kvar innan flygplanet går. Anledningen till varför jag sitter uppe såhär sent är för att jag känner mig helt klarvaken och dessutom har jätteont i magen. Undrar om det beror på nervositet eller om det är något annat problem, kanske mensvärk, det får ju vi tjejer stå ut med ibland. Det känns väldigt overkligt att jag om några timmar kommer sitta i ett flygplan på väg till Italien. Imorgon ska jag åka hemifrån halv sju och det blir ju säkert jättehärligt att behöva gå upp klockan sex, eller inte. Jag är ju verkligen morgontrött vilket inte gör det roligare menmen, sen kommer jag bara behöva sitta i en bil i någon timme, kanske längre tid om det är bilkö. Sedan kommer jag till min favoritflygplats Arlanda där jag ska möta upp de andra och tjecka in allt bagage och därefter gå igenom den där pipande kontrollen. Skönt att Nina kan köra mig till flygplatsen i alla fall för färdtjänsten kan man ju inte lita på och sen går det tyvärr inte att åka till Arlanda med färdtjänst vilket jag tycker är konstigt.

Idag gjorde jag inte särskilt mycket under dagen förutom att packa. Som vanligt har jag säkert glömt någonting, hoppas bara inte att det är något viktigt. Tyvärr var träningen inställd idag vilket jag tycker var tråkigt för det hade känts bra att få spela idag med tanke på att jag faktiskt inte har spelat på snart en vecka. Ikväll var i alla fall ungdomsgården öppen och Adam och Viktor hade planerat ett disco. Det var riktigt trevligt att träffa alla, jag träffade både gamla och lite nyare vänner. Sen var Adams flickvän Christine där idag och henne hade jag ju inte träffat på jättelänge så det var verkligen roligt! Christine verkar verkligen vara en jättesnäll och rolig tjej, synd att hon bor så långt härifrån. Sen träffade jag en kille som heter Jocke idag också för första gången. Det var kul eftersom vi bara har sms-at varandra innan och att vi sedan ville träffa varandra, det var trevligt även om vi inte hann prata särskilt mycket idag:) En del av ungdomsledarna var där idag och det var kul, de är trevliga och alltid så glada:) Många hade fått reda på att det skulle vara disco idag och därför kom extra många till gården. Det var bra stämning hela kvällen och alla verkade vara glada! Vi sjöng Singstar, några körde limbo och sen blev det final i karaoketävlingen. Linnea och jag fick sjunga varsin låt, hon valde Manboy och jag valde This is my life. En jury sa lite vad de tyckte och sen skulle de bestämma vem som hade vunnit av oss, det blev jag vilket jag blev glad över men Linnea var också duktig. Låten jag sjöng idag hade jag inte sjungit särskilt mycket tidigare och jag hade aldrig sjungit den för någon annan. Men det gick väl helt okej även om jag tappade bort mig några gånger och sjöng falskt på vissa ställen. Hoppas bara att jag lyckades sjunga med lite känsla och kanske beröra någon för det är ju mitt mål när jag sjunger för andra. Hmm, det var nog ungefär det som hände idag. Eftersom det var disco dansade vi såklart också men det kunde man ju räkna ut:) Jag är verkligen sämst på att dansa, det måste verkligen se skumt ut när jag stampar runt och viftar lite med armarna menmen, om man har roligt funkar det väl helt okej ändå och dessutom är ju de flesta på gården synskadade:) Kvällen var som sagt väldigt trevlig och rolig och jag känner att jag hann prata med en massa roligt folk:)

Nu ska jag ta en dusch innan jag lägger mig i sängen och förhoppningsvis lyckas sova några timmar innan jag ska gå upp igen. Nervositet är verkligen bland det jobbigaste som finns och jag börjar bli nervös redan innan tävlingen ens har börjat. Jag vill inte ens tänka på hur nervös jag kommer vara när vi väl är framme. Sömn är ju viktigt men jag brukar aldrig kunna sova mycket innan tävlingar på grund av att jag alltid känner den här känslan och ofta får ont i magen. Jag tror att det är tjugosex eller tjugoåtta tjejer som tävlar i Milano och mitt mål är att komma bland de femton bästa. Sist vill jag i alla fall inte komma, det får inte hända! Men ha det bra nu allihopa och håll
tummarna för Sverige! Nästa långa blogginlägg skriver jag på måndag eller tisdag. Vi får se hur mycket jag orkar på måndag för ska nämligen på mitt första styrelsemöte då, åker dit direkt från flygplatsen men det är ju kul när det händer saker:) Om ni vill kan ni gå in på bloggen någon gång i helgen då jag kanske har lyckats skriva något kort inlägg från mobilen, jag är inte säker på om det kommer fungera att sms-a in inlägg men det har fungerat en gång tidigare när jag testade att göra det:) Godnatt!
/Vispen

Kommentarer
Postat av: Jonas Jakobsen

Kul att du sjöng Anna Bergendahls låt "This is My Life". Den tror jag kommer vinna ESC. Grattis till vinsten i Karekoetävlingen.

2010-04-09 @ 08:30:26
URL: http://jonte85.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0