Snart ny vecka

Hej!

I fredags var det ju Reza som fick lämna Idol och jag verkar vara nästan den enda som tycker att det är synd. Bra att hon fick en så bra avslutning i alla fall och att hon fick sjunga en låt som hon tyckte om:) Nu hejar jag på Calle, han blir bättre och bättre för varje gång känns det som. Erik och Tove verkar ju vara populärast så vi får se vem som åker ut nästa vecka, Erik hängde ju löst i fredags så det är ju inte omöjligt att det blir han. Undrar om han hängde löst för att folk glömde bort att rösta på honom för att man ändå tror att han kommer sitta säkert varje gång eller för att vissa kanske börjar tröttna på honom. Det som vissa tycker är tråkigt med Erik är att han alltid sjunger på samma sätt och att han inte verkar kunna sjunga annat än rock, så är det ju i och för sig med de flesta aritister, att de håller sig till en stil. Erik är ju riktigt bra när han väl sjunger rock, jag tror att det kommer gå bra för honom även utanför Idol nu när folk har fått se hur bra han är.

Igår pluggade jag mest och det har jag gjort idag också. Det är inga prov nästa vecka men till veckan efter har jag däremot en del som ska lämnas in. Redovisningen i estetisk orientering skulle man ju kanske kunna kalla prov, jag måste bli bättre på alla ismer så att jag kan få bra betyg på den. Skönt med en lugn helg nu i alla fall eftersom jag åker till Växjö och tävlar nästa helg. Idag kom Maria och hennes barn över en stund. Vi har ätit paj till middag som var jättegod, det var soltorkade tomater i den vegetariska, känslor! Sen åt jag en hallonisglass för en stund sen, det var flera år sen jag åt isglass senast. Egentligen tycker jag inte om det så mycket men man måste ju äta det för att komma ihåg smaken:) Nu ska jag fortsätta plugga lite innan jag åker hem.
/Vispen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0