Fredag, läser Saknad

Hej!

Samtidigt som jag skriver det här läser jag boken Saknad som jag fick på cd-skivor av min svensklärare idag. Boken verkar faktiskt vara ganska bra, inte den bästa boken jag har läst men bättre än vissa andra böcker. Eftersom jag åker snart tänkte jag bara skriva lite. Nu sitter jag i skolan, tyckte inte att det var någon idé att åka hem på grund av att vi ändå ska samlas klockan halv sex. Jag visste inte var vi skulle samlas men hade tur och fick svar från Ronja vilken adress man ska till.
Igår pluggade jag och hann göra färdigt både mitt personliga brev och cv. Nina tittade igenom det och tyckte att det såg bra ut fastän jag bara hade skrivit vanligt. Hoppas nu bara att jag får bra betyg på det här arbetet för i så fall blir jag glad:) Att skriva ett personligt brev var svårare och tog mycket längre tid än jag trodde men att skriva ett cv tog däremot inte särskilt lång tid.

Dagen började i alla fall med sånglektion, nu var det ett tag sen jag hade det senast så det var roligt:) Jag började sjunga Your song, hade tyvärr inte hunnit träna in texten särskilt mycket eftersom jag har haft väldigt mycket att göra. Men tills nästa vecka ska jag se till att träna in låten för nu kan jag melodin lite också. Om ungefär tre veckor har jag sångprov och ska sjunga en låt för alla sånglärarna plus sjunga olika toner som de kommer tala om, de andra ska sjunga avista från ett notblad men det kan ju inte jag göra på samma sätt. Att sjunga Your song gick väl helt okej men det är några jättehöga toner som jg har svårt för.
Efter sånglektionen pluggade jag lite och åt lite lunch senare. Samhällskunskapen var intressant, vi pratade om högskolor, universitet, komvux och folkhögskolor. Det kan ju vara bra att veta lite om det, än så länge har jag inte bestämt mig för vad jag vill göra efter gymnasiet, det enda jag vet är att jag ska plugga vidare på något sätt.

Min daisyspelare krånglade igår, i alla fall den lilla, den stora fick jag inte plats med i väskan idag eftersom jag packade ner kläder och annat inför helgen. Därför fick jag lyssna på Saknad på datorn istället, det är helt okej men det enda jobbiga är att jag inte kan höja hastigheten. Inläsaren läser inte jättesegt i alla fall:)
Nu ser jag fram emot helgen och hoppas att jag ska få roligt, däremot hörde jag att min kompis Maja var sjuk vilket gör att hon förmodligen inte kommer på årsmötet på hela helgen menmen. En tråkig sak är att jag även idag missar Talang men jag har varit dålig på att följa det i år, finalen vill jag i alla fall se.
/Vispen

Kommentarer
Postat av: Johan

Då får du träffa Albin i helgen då =)

2009-05-09 @ 19:48:54
URL: http://schumacher4ever.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0