Söndag, sommartid

Hej!

Det var roligt igår när Adam hade kommit, jag kände mig redan trött vid tiotiden men sen var vi ändå vakna väldigt sent eftersom jag råkade bli pigg igen:)
När jag vaknade imorse vid tiotiden kom jag på att sommartiden har börjat idag och att klockan redan var elva. För mig brukar det kännas bättre när man vinner en timme istället för när man förlorar den. Imorgon när jag ska till skolan kommer det ju kännas extra jobbigt att gå upp och det är ju aldrig roligt menmen. Adam satt vid datorn ganska länge efter att vi hade vaknat medan jag låg och tänkte. Han var inne på en hemsida och spelade ett spel där man kan byta till sig saker, möbler, kläder och annat roligt som man sedan kan använda på spelet.
Till lunch idag åt vi bagetter med olika saker på, det var gott. Efter lunchen terrade Adam och jag varandra ganska länge och jag lyssnade på en massa bra musik.

När klockan var runt halv sex åkte vi till Maria som fyllde år för några dagar sen. Jag blev ganska trött i bilen och slumrade till men det kändes ganska skönt. När vi kom fram väntade vi en stund i deras lägenhet på att klockan skulle bli sju. Vi hade nämligen bokat bord på en grekisk restaurang där vi skulle äta middag. Som det alltid brukar när man är många tog det lång tid innan alla hade bestämt sig för vad de ville äta. Men jag bestämde mig ganska snabbt för att ta lax med klyftpotatis och tzatziki. Tänk att jag för en gångs skull kunde bestämma mig snabbt idag, det är inte särskilt ofta jag gör det. Okej, när jag handlar kläder brukar jag ta det första som känns bekvämt men det kan ju vara svårt att hitta kläder som inte känns konstiga att ha på sig. Men kläder är det tråkigaste som finns att handla enligt mig.
Till förrätt beställde vi in några olika små rätter som alla delade på, vitlöksbröd, fetaostrullar och lite annat. Maten var väldigt god och man blev otroligt mätt efteråt.
Maria öppnade sina paket och hon fick bland annat örhängen av äkta silver, en ljusstake som var formad som en blomma, ett ljus som luktade vanilj, en mandarintvål, badsalt eller om det var badskum som luktade lite mjölkaktigt haha och fem skålar. Jag kommer inte ihåg exakt var badsaken luktade men Björn tyckte att lukten påminde lite om någon sorts mjölk. Efter att Björn och Maria hade druckit te hemma hos henne efter middagen åkte vi hem. Jag hinner inte skriva mer nu eftersom jag måste hinna duscha innan jag går och lägger mig. Imorgon ska de byta värmepanna här och det gör att vi inte får varmt vatten förrän imorgon kväll. Fastän jag vet att jag kommer bli pigg när jag duschar nu känns det värre att behöva gå upp innan de kommer tidigt imorgo och börjar fixa med allt.
Många var sjuka eller förkylda idag och min hals börjar kännas konstig men snälla, jag vill inte bli sjuk nu innan påsklovet! Imorgon har jag både kör och ensemble, det får inte hända!
/Vispen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0