Shirley Clamp och Markoolio

Hej!

Jag börjar med att svara Sarah och alla andra som undrar ifall jag ska åka till Alnön i Sundsvall i sommar. Jag har faktiskt ingen aning än men om många roliga och trevliga vänner åker dit gör jag förmodligen också det:)

Efter att jag bloggade senast pluggade jag lite precis som jag skrev. Lite innan halv tre gick jag för att vänta på taxin som kom direkt, där hade jag tur. Däremot var det samåkning och jag fick både följa med och hämta någon gammal kvinna och sedan lämna henne, det var inte särskilt roligt plus att taxichauffören inte ens hade på radion. Som vanligt hade taxin svårt att hitta hem till Ronja men hennes mamma var hemma och sprang och letade efter oss. Ronja och jag pratade lite i telefon och till slut hittade taxichauffören till rätt ställe.
Efter att ha kommit till Ronja satt vi lite vid hennes dator och kollade runt på några hemsidor. Vi skulle ha sjungit på karaokeparty.com men hemsidan var seg på Ronjas dator och vi fick det inte att fungera.
Vi åt tidig middag klockan fem redan eller till och med redan lite innan det. Pankakor som Ronjas mamma hade lagat, allas pankakor smakar olika har jag kommit på. Vi lyssnade lite på radio sen på deras tv för det finns en massa bra musikkanaler där.

Lite senare var det dags att gå till Vällingby där Shirley Clamp och Markoolio skulle uppträda. Det var inte alls långt att gå och dessutom var det skönt med en liten promenad. Jag tycker om att gå när jag har ett mål att gå till. Annars kan promenader faktiskt vara ganska tråkiga.
När vi kom fram gick vi in på ett ställe där vi skulle vara, jag som trodde att det var utomhus blev glad när vi gick in på ett varmt ställe.
Vi fick sitta och vänta en stund innan Markoolio kom och pratade men tyvärr fick man inte höra honom sjunga. Men han pratade om sitt nya album och lite sådant. Sen kom Shirley Clamp! Hon gjorde mig otroligt besviken idag när hon bara sjöng playback, hon stod alltså bara och mimade...

Det kändes i alla fall bättre sen när jag stod och pratade med Shirley. Jag köpte hennes singel, Med hjärtat fyllt av ljus, låten som Shirley sjöng i melodifestivalen. Jag frågade Shirley varför hon hade sjungit playback och hon förklarade att hon skulle sjunga på ett annat ställe senare ikväll och att hon ville spara sin röst tills dess. Om några timmar sjunger Shirley på en nattklubb, när jag är över arton år kan jag gå på nattklubbar, det är en positiv sak med att bli äldre!=) Shirley pratade in på min milestone plus att Ronjas mamma tog kort på Ronja och Shirley, jag kom också med på en bild:)
Jag träffade Markoolio en stund också och fick en kram av honom. Markoolio talade också in en hälsning på min milestone, trevligt:) Både han och Shirley skrattade när jag sa att jag kallas Vispen. Markoolio sa ungefär: "Hej Vispen, det är Markoolio, jag älskar dig". Shirley sa: "Hej Vispen, det är Shirley, ta hand om dig". Sedan fick jag Shirleys autograf på min singel också:)
Vi gick runt en stund till och en tjej gav ut gratis handmassage med olika krämer. Jag tog en handkräm som luktade lavendel och mina händer luktar fortfarande gott. När jag var liten hade jag alltid ett hjärta som luktade lavendel under min kudde i sängen och det är nog därför som jag tycker om den lukten väldigt mycket. Ronjas mamma tog en handkräm som luktade ros och Ronja tog en handkräm som luktade någonting som jag inte kommer ihåg, körsbärs-någonting.

Efter det gick vi hem efter att ha varit inne på Kickks en stund. När vi kom hem till Ronja var vi inne lite på internet, åt en jättegod dumlekaka och sjöng både Shirleys låt Med hjärtat fyllt av ljus och en massa låtar med Sonja Aldén. Våra röster var inte alls vackra och min röst var jätteskum menmen, roligt hade vi i alla fall. Det tog nästan en timme att komma hem sen eftersom det återigen var samåkning, otur.
Nu ska jag sluta skriva eftersom jag måste läsa igenom svenskan en sista gång. Det har i alla fall varit en rolig dag med Ronja!
/Vispen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0